Service en Onderhoud

Alle vestigingen beschikken over modern ingerichte werkplaatsen waar wij alle voorkomende reparaties kunnen uitvoeren. 

Veiligheidskeuringen 
De ARBO wet verplicht werkgevers hun arbeidsmiddelen jaarlijks te laten keuren op veiligheid door een erkend bedrijf. Wij zijn een officieel gecertificeerd VA-keuringsbedrijf ( voorheen COM-Keur ) en kunnen de verplichte veiligheidskeuring van uw materieel verzorgen. Bel voor meer informatie naar een van onze werkplaatsen of kijk op www.va-keur.nl

SKL keuring Motorvatspuiten
De periodieke SKL keuring van alle typen motorvatspuiten is wettelijk verplicht voor alle machines van 3 jaar en ouder. De inhoud van de keuringen voor motorvatspuiten is gebaseerd op de internationale norm NEN-EN-ISO 16122:4 (2015) en voldoet aan de eisen zoals die gesteld worden in Annex II van de Europese richtlijn 2009/128/eg.

Onder motorvatspuiten vallen vast opgestelde en mobiele motorvatspuiten, samen met horizontale spuitbomen of verticale spuitmasten maar ook met spuitlansen of spuitgeweren. Hieronder vallen ook spuitrobots en spuitbomen die aan een monorail bevestigd zijn.

Wij zijn een officieel gecertificeerd SKL-keuringsbedrijf en kunnen de verplichte keuring van uw spuitmaterieel verzorgen. Bel voor meer informatie naar een van onze werkplaatsen of kijk op www.sklkeuring.nl

Wij zijn SCM gecertificeerd 
Dit betekent dat wij uw werkmaterieel kunnen voorzien van een startblokkeersysteem inclusief certificaat dat voldoet aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij (W1 of W2). Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij naar de polisvoorwaarden en voorkom problemen bij diefstal van uw werkmaterieel. Graag doen wij u vrijblijvend prijsopgaaf voor de beveiliging van uw machinepark. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met een van onze werkplaatschefs.