Middenmeer

Dewulf RS2060 afgeleverd aan F. Janssen

F. Janssen te Middenmeer is hier in actie met zijn nieuwe Dewulf RS2060.


Dewulf-Miedema MH240 afgeleverd aan VOF Vaalburg

Deze prachtige Dewulf-Miedema MH240 stortbak mochten we afleveren aan VOF Vaalburg in de Schermer. Benieuwd wat deze machine allemaal gaat verwerken? Volg boer Ted op Facebook. Ted en Nicoline bedankt voor de order.


Dewulf Kwatro afgeleverd aan Fa. Goudsblom

Vandaag is deze Dewulf Kwatro afgeleverd aan Fa. Goudsblom te Sint Maarten. De 10 jaar oude Dewulf RA3060 heeft het goed gedaan en is nu ingeruild voor deze 4 rijige aardappelrooier. Deze is zeer compleet uitgevoerd om in alle mogelijke (lees: moeilijke) omstandigheden goed uit de voeten te kunnen.

Heel veel werkplezier gewenst met het komende rooiseizoen.


Vion 732 afgeleverd aan gebroeders Hoogendoorn

We hebben deze mooie Vion 732 maaier af mogen leveren aan de gebroeders Hoogendoorn in Middenmeer. De maaier is 3.20 meter breed en de kneuzer heeft stalen vingers voor een langere levensduur en betere kneus kwaliteit. Bedankt voor de order, en veel succes met de machine! #Vicon NL


Celli combinatie afgeleverd aan Q.J.Vink

Wereldprimeur!!! 

Q.J.Vink is de eerste met een Celli combinatie, kneuzen en frezen, van 5 meter. “Dit schiet lekker op” is Ronald Vink zijn eerste reactie, zijn broer Michel stuurt de combi moeiteloos over de restanten van kool.

Veel succes met deze machine.