Middenmeer

Kverneland Rotoreg NG-M afgeleverd aan M. Kikstra

Geleverd aan M. Kikstra te Wieringerwerf een degelijke Kverneland rotoreg type NG-M met pakkerwals en frontbok. Heel veel werkplezier met deze mooie aanschaf!


Kongskilde Paragruber ECO300 afgeleverd aan David Knibbe

Onlangs afgeleverd aan Akkerbouwbedrijf David Knibbe uit Wieringerwerf een kongskilde Paragruber ECO300. Heel veel werkplezier met deze mooie aanschaf!


Homburg drainreiniger afgeleverd aan firma K vd Veldt en firma Westwijk

Om zo veel mogelijk natte percelen te voorkomen is een goede waterafvoer via de drainagebuizen noodzakelijk. De Homburg drainreiniger type Delta is een zeer geschikte machine om deze belangrijke taak te vervullen. Wij wensen de firma K vd Veldt en de firma Westwijk veel werkplezier met deze degelijke machine. 


NH T7.175 afgeleverd aan Loonbedrijf Veldman

Vanmorgen is de nieuwe tractor voor Loonbedrijf Veldman uit Obdam afgeleverd. Er is gekozen voor een T7.175 tractor met AutoCommand transmissie. Dit model voldoet aan de Tier4B (Euro6) eisen die gesteld worden op het gebied van de uitstoot van uitlaatgassen. De tractor is, net als alle andere NH tractoren bij Veldman, uitgerust met de karakteristieke groene velgen.
Op de foto Sander Aarnoudse en Daan Veldman (zoon van) en onze werkplaatschef/bedrijfsleider Wilco Warmerdam. Voets Middenmeer is trots om weer een tractor te mogen leveren aan Loonbedrijf Veldman, namens alle medewerkers bedankt voor de mooie order!


Gebruikte NH TSA100 met Lemken 3 schaar afgeleverd aan dhr. De Goede

Deze gebruikte combinatie hebben we mogen afleveren aan de heer De Goede te Wieringerwerf.
Het betreft een New Holland TSA100 en een Lemken 3 schaar.