Middenmeer

NH T7.175 afgeleverd aan Loonbedrijf Veldman

Vanmorgen is de nieuwe tractor voor Loonbedrijf Veldman uit Obdam afgeleverd. Er is gekozen voor een T7.175 tractor met AutoCommand transmissie. Dit model voldoet aan de Tier4B (Euro6) eisen die gesteld worden op het gebied van de uitstoot van uitlaatgassen. De tractor is, net als alle andere NH tractoren bij Veldman, uitgerust met de karakteristieke groene velgen.
Op de foto Sander Aarnoudse en Daan Veldman (zoon van) en onze werkplaatschef/bedrijfsleider Wilco Warmerdam. Voets Middenmeer is trots om weer een tractor te mogen leveren aan Loonbedrijf Veldman, namens alle medewerkers bedankt voor de mooie order!


Gebruikte NH TSA100 met Lemken 3 schaar afgeleverd aan dhr. De Goede

Deze gebruikte combinatie hebben we mogen afleveren aan de heer De Goede te Wieringerwerf.
Het betreft een New Holland TSA100 en een Lemken 3 schaar.


Miedema Dewulf snarenbed plantmachine afgeleverd aan loonbedrijf Nannes

Recent afgeleverd aan loonbedrijf Nannes te Warmenhuizen. De eerste gedragen 4 rijge Miedema Dewulf snarenbed plantmachine. We wensen jullie veel succes en werkplezier met de nieuwe machine.


Celli spitmachine afgeleverd aan loonbedrijf van Diepen

Onlangs afgeleverd aan loonbedrijf van Diepen in De Weere.

Omdat van Diepen al Celli spitmachines heeft lag de keuze ook dit keer voor de hand. Wat goed is moet zo blijven. We wensen jullie veel werkplezier met de nieuwe spitter.


T6.140 Electro Command afgeleverd aan loonbedrijf Wesley vd Berg

Afgeleverd aan loonbedrijf Wesley vd Berg uit Anna Paulowna, een hele mooie T6.140 Electro Command tractor. Zijn machinepark bestaat al uit een aantal grotere New Holland tractoren en dat is vanaf nu uitgebreid met de heel wendbare en handige trekker uit de T6 serie. Wesley namens alle medewerkers van Voets Middenmeer hartelijk bedankt voor het vertrouwen in New Holland en ons bedrijf!