Middenmeer

Kongskilde Ecoline 300 afgeleverd aan Mts Bouthoorn

Onlangs afgeleverd aan Mts Bouthoorn-Iwema te Middenmeer een Kongskilde Ecoline 300. Compleet met vulplatform en hydr. kouterdrukverstelling. De machine is uitgevoerd in de nieuwe fabriekskleur! Wij wensen jullie veel werkplezier met de nieuwe machine!


Miedema MH241 afgeleverd aan A. Rustenburg

Recent hebben we een prachtige Miedema MH241 mogen afleveren aan A. Rustenburg en zn te Opperdoes.


Kverneland combi afgeleverd aan dhr A. Klok

Recent hebben we afgeleverd een Kverneland combi aan dhr A. Klok te Middenmeer. De combinatie bestaat uit een NG-M 301 rotoreg met schijvenpakkerwals. De zaaimachine is voorzien van 24 CX II schijfkouters en hydr. uithefsysteem. De dubbele schijfkouters zaaien precies in de aangedrukte grond van de wals. We wensen dhr. A. Klok heel veel werkplezier met deze mooie aanschaf.


Jako landrol afgeleverd aan de gebroeders Hoogendoorn

Afgeleverd aan de gebroeders Hoogendoorn, een mooie grote Jako landrol. Veel werkplezier met deze aanschaf!


T7.200AC tractor afgeleverd aan Loonbedrijf Roy Besseling

Wij hebben afgeleverd aan Loonbedrijf Roy Besseling te Hem een prachtig mooie T7.200AC tractor in Blue Power uitvoering. De tractor is super compleet uitgevoerd met o.a. een Trimble GPS systeem. Wij zijn er trots op dat de vloot NH tractoren van Roy wederom is uitgebreid. Op de foto 2 medewerkers van het loonbedrijf t.w. Martin en John Abbekerk. Zij hebben enorm veel zin om de a.s. voorjaarswerkzaamheden uit te gaan voeren met deze mooie tractor. Namens alle medewerkers van Voets bedanken wij Loonbedrijf Roy Besseling voor de mooie order!