Middenmeer

Jako landrol afgeleverd aan de gebroeders Hoogendoorn

Afgeleverd aan de gebroeders Hoogendoorn, een mooie grote Jako landrol. Veel werkplezier met deze aanschaf!


T7.200AC tractor afgeleverd aan Loonbedrijf Roy Besseling

Wij hebben afgeleverd aan Loonbedrijf Roy Besseling te Hem een prachtig mooie T7.200AC tractor in Blue Power uitvoering. De tractor is super compleet uitgevoerd met o.a. een Trimble GPS systeem. Wij zijn er trots op dat de vloot NH tractoren van Roy wederom is uitgebreid. Op de foto 2 medewerkers van het loonbedrijf t.w. Martin en John Abbekerk. Zij hebben enorm veel zin om de a.s. voorjaarswerkzaamheden uit te gaan voeren met deze mooie tractor. Namens alle medewerkers van Voets bedanken wij Loonbedrijf Roy Besseling voor de mooie order!


Kverneland Rotoreg NG-M afgeleverd aan M. Kikstra

Geleverd aan M. Kikstra te Wieringerwerf een degelijke Kverneland rotoreg type NG-M met pakkerwals en frontbok. Heel veel werkplezier met deze mooie aanschaf!


Kongskilde Paragruber ECO300 afgeleverd aan David Knibbe

Onlangs afgeleverd aan Akkerbouwbedrijf David Knibbe uit Wieringerwerf een kongskilde Paragruber ECO300. Heel veel werkplezier met deze mooie aanschaf!


Homburg drainreiniger afgeleverd aan firma K vd Veldt en firma Westwijk

Om zo veel mogelijk natte percelen te voorkomen is een goede waterafvoer via de drainagebuizen noodzakelijk. De Homburg drainreiniger type Delta is een zeer geschikte machine om deze belangrijke taak te vervullen. Wij wensen de firma K vd Veldt en de firma Westwijk veel werkplezier met deze degelijke machine.