Middenmeer

Kverneland combi afgeleverd aan dhr A. Klok

Recent hebben we afgeleverd een Kverneland combi aan dhr A. Klok te Middenmeer. De combinatie bestaat uit een NG-M 301 rotoreg met schijvenpakkerwals. De zaaimachine is voorzien van 24 CX II schijfkouters en hydr. uithefsysteem. De dubbele schijfkouters zaaien precies in de aangedrukte grond van de wals. We wensen dhr. A. Klok heel veel werkplezier met deze mooie aanschaf.


Jako landrol afgeleverd aan de gebroeders Hoogendoorn

Afgeleverd aan de gebroeders Hoogendoorn, een mooie grote Jako landrol. Veel werkplezier met deze aanschaf!


T7.200AC tractor afgeleverd aan Loonbedrijf Roy Besseling

Wij hebben afgeleverd aan Loonbedrijf Roy Besseling te Hem een prachtig mooie T7.200AC tractor in Blue Power uitvoering. De tractor is super compleet uitgevoerd met o.a. een Trimble GPS systeem. Wij zijn er trots op dat de vloot NH tractoren van Roy wederom is uitgebreid. Op de foto 2 medewerkers van het loonbedrijf t.w. Martin en John Abbekerk. Zij hebben enorm veel zin om de a.s. voorjaarswerkzaamheden uit te gaan voeren met deze mooie tractor. Namens alle medewerkers van Voets bedanken wij Loonbedrijf Roy Besseling voor de mooie order!


Kverneland Rotoreg NG-M afgeleverd aan M. Kikstra

Geleverd aan M. Kikstra te Wieringerwerf een degelijke Kverneland rotoreg type NG-M met pakkerwals en frontbok. Heel veel werkplezier met deze mooie aanschaf!


Kongskilde Paragruber ECO300 afgeleverd aan David Knibbe

Onlangs afgeleverd aan Akkerbouwbedrijf David Knibbe uit Wieringerwerf een kongskilde Paragruber ECO300. Heel veel werkplezier met deze mooie aanschaf!