Middenmeer

Deze maand diverse nieuwe kopakkerschuiven/scrapers afgeleverd!

Deze maand diverse nieuwe kopakkerschuiven/ scrapers mogen afleveren.
Combinatie Hoogendoorn, Hoornsman en Beetsma Combinatie Knibbe en Visser Combinatie Jansen, Maris, Miedema, Popkema en Westwijk Kielstra BV


McConnel PA5045 afgeleverd aan C.Quak

We hebben aan de heer C.Quak te Wieringerwaard een nieuw model McConnel mogen afleveren. Het betreft het type PA5045 met een reikwijdte van 5 mtr. De machine is voorzien van een 120 cm brede Sliding Supercut klepelbak. Het geheel wordt electrisch bediend middels joystick. Namens de medewerkers van Voets heel veel werkplezier met deze mooie aanschaf!


NH T7.175 afgeleverd aan Eriks Groenveld

Onlangs afgeleverd aan Eriks Groenveld Agriproducten bv, een T7.175 Auto command, tier 4b. De trekker is uitgevoerd met fronthef + aftakas en intellisteer, dat wil zeggen gps af fabriek, bediend via het intelliview display waarmee je de gehele trekker bediend. Wij wensen Sander, Klaas en de rest van de medewerkers er veel werkplezier mee op hun prachtige bedrijf waar hij zal worden ingezet voor zaai en oogstwerkzaamheden van de rooie bieten en de wortels.


Amigo 30S afgeleverd aan Gebr van Diepen

Afgelopen week afgeverd aan Gebr van Diepen uit de Weere, deze schuitemaker Amigo 30S voerwagen. De voerwagen heeft een inhoud van 5 m3 , een freesas van 58 cm en is hydraulisch bediend.

Het wordt de opvolger van de Amigo 30S uit 2007, deze vindt u op onze site www.voets.nl. Wij wensen de familie van Diepen veel  voerplezier met hun nieuwe aanwinst.


Votex Landmaster klepelmaaier afgeleverd aan Zuidema

Onlangs afgeleverd aan Zuidema b.v. uit Slootdorp, een Votex Landmaster klepelmaaier met een werkbreedte van 2.75 mtr en frontgetrokken ophangbok. Heel veel werkplezier met de klepelmaaier namens Voets!