Middenmeer

Rema looftrekker afgeleverd bij Sturm-Jacobs

Rema looftrekker afgeleverd bij Loonbedrijf Sturm-Jacobs

Ook loonbedrijf Sturm Jacobs uit Wieringerwerf heeft dit jaar geïnvesteerd in de REMA looftrekker om u als aardaardappelteler van dienst te zijn met het op chemievrije wijze doden van aardappelloof.


NH Blue Power afgeleverd aan Jimmink B.V.

Afgelopen week hebben we nog een mooie aflevering gehad. Er is een prachtig mooie Blue Power tractor afgeleverd aan Jimmink B.V. tr Kolhorn. De tractor is voorzien van heel veel extra's en we hebben eem mooie tractor bumper gemonteerd met het logo van klant erop.

De Blue Power uitvoering is een speciale Jimmink uitvoering met witte i.p.v. de standaard grijze velgen. We bedanken Gerard voor de mooie order en het vertrouwen in ons bedrijf te Middenmeer.


Struik Weedmaster afgeleverd aan firma R. Goudsblom

Het in bedrijfsstellen van een nieuwe Struik Weedmaster. We hebben deze mogen afleveren aan de firma R. Goudsblom te Dirkshorn.


Baselier 4LKB310 en Agricult loofdoes afgeleverd

Aan de combinatie Blaauboer en Raat te Burgerbrug hebben we ook een mooie combinatie mogen afleveren. Een Baselier 4LKB310 loofklapper in de front en aan de achterzijde een Agricult loofdoes.


NH T6.180 afgeleverd bij Firma Hanse

Aan loonbedrijf Firma Hanse te St. Maartensvlotbrug hebben we recent een prachtig exemplaar mogen afleveren.

Het betreft hier een T6.180, welke voorzien is met een AutoCommand transmissie, BluePower uitvoering, RTK-GPS en nog heel veel meer.

Veel werkplezier met deze compacte 6 cilinder gewenst.