Middenmeer

Kverneland Monopil SE afgeleverd aan JJ Waiboer

Voor het komende voorjaar heeft de firma JJ Waiboer te Anna Paulowna de beschikking over een nieuwe mulch bietenzaaier. Het betreft een Kverneland Monopil SE met electr aandrijving en schijfkouters. Zij zullen hem gaan gebruiken icm de recent geleverde Kverneland rotoreg type NG-H.


NH T7.315 afgeleverd aan loonbedrijf Jimmink Kolhorn

Deze T7.315  mochten wij in Middenmeer afleveren aan loonbedrijf Jimmink Kolhorn. De "blue power met witte velgen" vloot is dus weer uitgebreid.

We wensen de mannen van Jimmink veel succes met deze krachtpatser. 


Dewulf RA4060 afgeleverd aan Fa Van Dam

Hier de nieuwe Dewulf RA4060 van Fa Van Dam te Wieringerwerf in actie met het oprapen van rode bieten.
Dit najaar hebben zij een zeer complete rooimachine in gebruik genomen.


Kongskilde Paragrubber afleverd aan dhr S. Roskam

Recent hebben we een Kongskilde Paragrubber mogen afleveren aan dhr S. Roskam te Middenmeer. Deze machine is een ideaal werktuig om je land los te trekken. Belangrijkste kenmerken: lichttrekkend en een vlakke weglegging van grond


NH T4.75S met voorlader afgeleverd aan Holland T.T.S.

Afgelopen week hebben we, vanuit onze vestiging Middenmeer, een New Holland T4.75S tractor met voorlader afgeleverd aan Holland T.T.S. te Enkhuizen. Het betreft een R.O.P.S. uitvoering op gazonbanden. De tractor gaat gebruikt worden om balen e.d. te verladen en alle andere voorkomende werkzaamheden op het bedrijf. De T4.75S is speciaal gekozen vanwege de compacte afmetingen en de gemakkelijke opstap. Wij bedanken Casper en Peter namens ons gehele team voor de aankoop.