Middenmeer

NH T7.165S afgeleverd aan Stammes

Onlangs mochten wij een T7.165S afleveren aan Stammes in Dirkshorn. De foto’s laten zien dat de trekker volop in gebruik is. Veel succes met de trekker en de bollen oogst!


Jako Tiger 125 kipwagen afgeleverd aan Fa M. Kerckhoffs

Vlak voor de bollenoogst hebben we nog een mooie Jako Tiger 125 kipwagen mogen leveren aan Fa M. Kerckhoffs te Middenmeer.


NH T7.230 AC en NH BB9060 afgeleverd aan Dennis Groot

Afgelopen vrijdag hebben wij aan Loonbedrijf Dennis Groot deze mooie combinatie mogen afleveren! Met de  nieuwe T7.230 autocommand trekker en jong gebruikte BB9060 grootpak pers gaat Dennis naast ronde balen ook vierkante balen maken voor zijn klanten.

Dennis bedankt voor de order en veel succes met de machines. ( Dat elke dag maar een baaldag mag zijn:) )


Acrobaat afgeleverd aan gemeente Den Helder

Gisteren afgeleverd aan de gemeente Den Helder. De gemeente gebruikt de acrobaat om maaisel op te ruimen. Bedankt voor de order en veel werk plezier.


NH T7.210 AC afgeleverd aan Loonbedrijf Fa. Zwaan

Gisteren hebben wij een New Holland T7.210 Auto Command tractor afgeleverd aan Loonbedrijf Fa. Zwaan uit Opperdoes.

Dit bedrijf is o.a. gespecialiseerd in maaiwerkzaamheden voor gemeenten, openbaar groen en langs de wegen in Noord Holland. Voor het komende seizoen zullen zij de werkzaamheden o.a. gaan uitvoeren met deze nieuwe tractor met een door Bos in Bolsward geleverde maaiarm met een bereik van ruim 8 mtr.

Fa. Zwaan is al heel veel jaren een zeer gewaardeerde relatie van ons bedrijf te Middenmeer en wij bedanken Joost en Jaap Zwaan dan ook van harte voor het vertrouwen en wensen hen heel veel succes met het verder uitbouwen van hun mooie bedrijf.