Middenmeer

Miedema stortbak MH24 afgeleverd bij Rustenburg

Spoelbedrijf Rustenburg te Opperdoes heeft zijn Miedema stortbak type MH241 vervangen voor een nieuw exemplaar.


Votex Landmaster 310 klepelmaaier afgeleverd bij Vof De Bruijckere

Onlangs heeft Vof De Bruijckere te Wieringerwerf hun nieuwe Votex Landmaster 310 klepelmaaier opgehaald. De machine is aangepast zodat hun frontgewicht in de front gemonteerd kan worden.


Celli rotoreg afgeleverd aan dhr Van Straten

Afgelopen maand hebben we aan dhr Van Straten te Slootdorp een Celli rotoreg mogen afleveren. De eerder geleverde Kongskilde opbouwzaaimachine met dubbelschijfkouter hebben we er opgebouwd.


NH T6.180 DC afgeleverd aan N.C.J. van Stralen

Recent hebben we een New Holland T6.180 DC mogen afleveren aan tuindersbedrijf N.C.J. van Stralen te Heerhugowaard. Deze compacte 6 cilinder is voorzien van de 8 traps Dynamic Command transmissie icm kruipbak en 50 km/u. Samen met een groot aantal optie's en de Trelleborg 650/65x42 banden is het een zeer complete uitvoering geworden.

Bedankt dat we deze tractor mochten leveren en veel werkplezier gewenst!  


Rema looftrekker afgeleverd bij Fa. Nannes

Rema looftrekker afgeleverd

Vanwege de gewijzigde wetgeving omtrent loofdoding van aardappelen hebben wij in februari afgelopen jaar i.s.m. CAV Agrotheek een informatiebijeenkomst gehouden met als thema "chemievrije loofdoding".

Hier is samen met de fabrikant de REMA mechanische looftrekker voorgesteld. Dit heeft geresulteerd in een aantal verkopen. Loonbedrijf Fa. Nannes uit Warmenhuizen heeft zo'n machine aangeschaft en kan u vanaf heden hiermee van dienst zijn.