Middenmeer

NH T4.75S met voorlader afgeleverd aan Holland T.T.S.

Afgelopen week hebben we, vanuit onze vestiging Middenmeer, een New Holland T4.75S tractor met voorlader afgeleverd aan Holland T.T.S. te Enkhuizen. Het betreft een R.O.P.S. uitvoering op gazonbanden. De tractor gaat gebruikt worden om balen e.d. te verladen en alle andere voorkomende werkzaamheden op het bedrijf. De T4.75S is speciaal gekozen vanwege de compacte afmetingen en de gemakkelijke opstap. Wij bedanken Casper en Peter namens ons gehele team voor de aankoop.


Dewulf RS2060 afgeleverd aan F. Janssen

F. Janssen te Middenmeer is hier in actie met zijn nieuwe Dewulf RS2060.


Dewulf-Miedema MH240 afgeleverd aan VOF Vaalburg

Deze prachtige Dewulf-Miedema MH240 stortbak mochten we afleveren aan VOF Vaalburg in de Schermer. Benieuwd wat deze machine allemaal gaat verwerken? Volg boer Ted op Facebook. Ted en Nicoline bedankt voor de order.


NH T6.125 S afgeleverd aan Gerard vd Hulst

Onlangs hebben we een nieuwe tractor afgeleverd aan Gerard vd Hulst.

Er is gekozen voor een model T6.125 S tractor. Dit is een zeer complete goed geprijsde tractor uit de T6 serie van 125 pk, perfect geschikt voor alle voorkomende werkzaamheden op dit melkveebedrijf. Naast een geveerde cabine en geveerde vooras is de tractor ook uitgerust met een fronthef en aftakas en ook de motor is van het schoonste type dat op dit moment leverbaar is. Kortom Melkveebedrijf vd Hulst staat gesteld voor de toekomst.

Op de foto Gerard met zoon Siem samen voor de nieuwe aanwinst.

Namens alle medewerkers van Voets bedankt voor de mooie order en de plezierige samenwerking!


Dewulf Kwatro afgeleverd aan Fa. Goudsblom

Vandaag is deze Dewulf Kwatro afgeleverd aan Fa. Goudsblom te Sint Maarten. De 10 jaar oude Dewulf RA3060 heeft het goed gedaan en is nu ingeruild voor deze 4 rijige aardappelrooier. Deze is zeer compleet uitgevoerd om in alle mogelijke (lees: moeilijke) omstandigheden goed uit de voeten te kunnen.

Heel veel werkplezier gewenst met het komende rooiseizoen.