Middenmeer

Struik frees afgeleverd aan Raat

Onlangs hebben we een 4,5 mtr brede Struik frees afgeleverd aan Raat te Burgerbrug. Het betreft een Varix 4600 hydr opklapbare volleveldsfrees, welke voorzien is van een aanaardkap met stalen aandrukunits en met Multilane bekleed. In de aanaardkap zijn rugverkleiners geplaatst. Daarnaast heeft de machine hydr. reiningscilinders op bovendek en hydr aanaardkapverstelling. Aan de voorzijde komen nog een 4-tal steunwielen. Wij wensen de Firma Raat veel plezier met de nieuwe Struik.


Dewulf Miedema plantmachine afgeleverd

De nieuwe Dewulf Miedema plantmachine staat klaar om afgeleverd te worden. De variant met hydr. kipbunker is nu ook leverbaar met 4 gestuurde wielen. Samen met de hydr. zwenkdissel wordt het een heel wendbare combinatie. Daarnaast is de planter uitgerust met diverse optie's zoals kiepautomaat, FillControl, RowStop/Shift, PlantingControl, granulaatstrooier en spuitset. Een complete machine om het seizoen goed te beginnen.


Dewulf/Miedema planter afgeleverd aan Barendregt Agro

Barendregt Agro Vof uit Schermerhorn gaat dit plantseizoen van start met een nieuwe Dewulf/Miedema planter. Het betreft hier een getrokken uitvoering met een hydr. zwenkdissel en gestuurde achterwielen, wat de machine zeer wendbaar maakt. Tevens is de planter voorzien van een auto. kipbunker, hydr aangedreven pootelementen, electr trillers, joystick bediening, Row Stop/Shift en GPS aansturing.


Lemken rotoreg afgeleverd aan Vof Van Woerkom

Vandaag een Lemken rotoreg afgeleverd aan Vof Van Woerkom te Slootdorp. Deze degelijke machine is voorzien van een trapeziumpakkerwals waarmee de grond extra wordt aangedrukt op de plekken waar de zaaikouters lopen. Daarnaast heeft de machine gepantserde rotormessen, hydr. hefbok en 2 toevoerschijven. Kortom een zeer complete machine.


VGM LK22 afgeleverd aan Mts van Arkel

Onlangs heeft Mts van Arkel uit Middenmeer een 22 tons kipwagen in ontvangst genomen. Het betreft een VGM LK22 met gedwongen besturing en voorzien van brede 710 banden. Heel veel werkplezier met deze mooie aanschaf!