Middenmeer

Kongskilde Paragrubber afleverd aan dhr S. Roskam

Recent hebben we een Kongskilde Paragrubber mogen afleveren aan dhr S. Roskam te Middenmeer. Deze machine is een ideaal werktuig om je land los te trekken. Belangrijkste kenmerken: lichttrekkend en een vlakke weglegging van grond


NH T4.75S met voorlader afgeleverd aan Holland T.T.S.

Afgelopen week hebben we, vanuit onze vestiging Middenmeer, een New Holland T4.75S tractor met voorlader afgeleverd aan Holland T.T.S. te Enkhuizen. Het betreft een R.O.P.S. uitvoering op gazonbanden. De tractor gaat gebruikt worden om balen e.d. te verladen en alle andere voorkomende werkzaamheden op het bedrijf. De T4.75S is speciaal gekozen vanwege de compacte afmetingen en de gemakkelijke opstap. Wij bedanken Casper en Peter namens ons gehele team voor de aankoop.


Dewulf RS2060 afgeleverd aan F. Janssen

F. Janssen te Middenmeer is hier in actie met zijn nieuwe Dewulf RS2060.


Dewulf-Miedema MH240 afgeleverd aan VOF Vaalburg

Deze prachtige Dewulf-Miedema MH240 stortbak mochten we afleveren aan VOF Vaalburg in de Schermer. Benieuwd wat deze machine allemaal gaat verwerken? Volg boer Ted op Facebook. Ted en Nicoline bedankt voor de order.


Dewulf Kwatro afgeleverd aan Fa. Goudsblom

Vandaag is deze Dewulf Kwatro afgeleverd aan Fa. Goudsblom te Sint Maarten. De 10 jaar oude Dewulf RA3060 heeft het goed gedaan en is nu ingeruild voor deze 4 rijige aardappelrooier. Deze is zeer compleet uitgevoerd om in alle mogelijke (lees: moeilijke) omstandigheden goed uit de voeten te kunnen.

Heel veel werkplezier gewenst met het komende rooiseizoen.