Middenmeer

NH T6.180 DC afgeleverd aan N.C.J. van Stralen

Recent hebben we een New Holland T6.180 DC mogen afleveren aan tuindersbedrijf N.C.J. van Stralen te Heerhugowaard. Deze compacte 6 cilinder is voorzien van de 8 traps Dynamic Command transmissie icm kruipbak en 50 km/u. Samen met een groot aantal optie's en de Trelleborg 650/65x42 banden is het een zeer complete uitvoering geworden.

Bedankt dat we deze tractor mochten leveren en veel werkplezier gewenst!  


Rema looftrekker afgeleverd bij Fa. Nannes

Rema looftrekker afgeleverd

Vanwege de gewijzigde wetgeving omtrent loofdoding van aardappelen hebben wij in februari afgelopen jaar i.s.m. CAV Agrotheek een informatiebijeenkomst gehouden met als thema "chemievrije loofdoding".

Hier is samen met de fabrikant de REMA mechanische looftrekker voorgesteld. Dit heeft geresulteerd in een aantal verkopen. Loonbedrijf Fa. Nannes uit Warmenhuizen heeft zo'n machine aangeschaft en kan u vanaf heden hiermee van dienst zijn.


Rema looftrekker afgeleverd bij Sturm-Jacobs

Rema looftrekker afgeleverd bij Loonbedrijf Sturm-Jacobs

Ook loonbedrijf Sturm Jacobs uit Wieringerwerf heeft dit jaar geïnvesteerd in de REMA looftrekker om u als aardaardappelteler van dienst te zijn met het op chemievrije wijze doden van aardappelloof.


NH Blue Power afgeleverd aan Jimmink B.V.

Afgelopen week hebben we nog een mooie aflevering gehad. Er is een prachtig mooie Blue Power tractor afgeleverd aan Jimmink B.V. tr Kolhorn. De tractor is voorzien van heel veel extra's en we hebben eem mooie tractor bumper gemonteerd met het logo van klant erop.

De Blue Power uitvoering is een speciale Jimmink uitvoering met witte i.p.v. de standaard grijze velgen. We bedanken Gerard voor de mooie order en het vertrouwen in ons bedrijf te Middenmeer.


Struik Weedmaster afgeleverd aan firma R. Goudsblom

Het in bedrijfsstellen van een nieuwe Struik Weedmaster. We hebben deze mogen afleveren aan de firma R. Goudsblom te Dirkshorn.