Hoofddorp

NH T6.125S afgeleverd bij RVR

Vorige week hebben we een New Holland T6.125S afgeleverd aan de RVR te Hoofddorp. De tractor zal voor diverse werkzaamheden worden ingezet.
We danken de RVR weer voor het vertrouwen en wensen iedereen veel werkplezier met de nieuwe tractor.


NH T7 afgeleverd aan Jasper Blom

Vorige week hebben wij de tweede New Holland T7 afgeleverd aan Jasper Blom. Dit keer een T7.165S Range Command, welke van alle luxe affabriek opties is voorzien. In de werkplaats is de volledige GPS opgebouwd.

Naast de een nieuwe tractor heeft Jasper ook een nieuwe Vicon Geospread kunstmeststrooier in ontvangst genomen. Met extra opties als opzetrand, afdekzeil, aftapset en ISOMATCH scherm is ook deze machine super compleet uitgevoerd.

Jasper bedankt voor de order en veel werkplezier met de nieuwe machines!


Goupil’s G4 afgeleverd aan Flyerman Amsterdam

Flyerman Amsterdam heeft onlangs hun nieuwe Goupil’s G4 in ontvangst genomen. Met deze wagens gaan ze flyers door Amsterdam verspreiden bij horecagelegenheden en culturele centra’s. Zij hebben al diverse elektrische voertuigen en hebben nu dan ook de laatste brandstof wagens vervangen.

Wij wensen de medewerkers van Flyerman veel werkplezier met de nieuwe wagens!


Kongskilde Profiline zaaimachine geleverd aan Marcel Verkerk

Onlangs hebben wij aan Marcel Verkerk een nieuwe Kongskilde Profiline zaaimachine geleverd. De machine is uitgerust met 23 dubbele schijfkouters met aandrukwiel. De kouterdruk is hydraulisch instelbaar. We wensen Marcel veel werkplezier met zijn nieuwe machine.


T5 EC afgeleverd aan Schiphol

Recent hebben we twee New Hollands T5 ElektroCommand afgeleverd welke op Schiphol gaan rijden. 
De tractoren worden ingezet om de bevrachting van vliegtuigen te verzorgen. Voorzien voor automatische trekhaak om zo het aan en af koppelen van de karren simpel en snel te laten verlopen.
Dus mocht u op het vliegveld staan de wachten is de kans groot dat u deze tractoren voorbij ziet komen.
Alle werknemers veel werkplezier met de nieuwe tractoren!