Hoofddorp

Giant veegbezem afgeleverd aan Jaap van der Stoel

Vorige week hebben we een nieuwe Giant veegbezem geleverd aan Jaap van der Stoel.

Veel werkplezier met de nieuwe bezem!


NH T5.110 EC Tier4B afgeleverd aan L.J. De Wilde

Gisteren hebben wij een T5.110 EC Tier4B tractor afgeleverd aan L.J. De Wilde Infra en Cultuurtechniek te Vijfhuizen. De tractor zal voornamelijk ingezet worden voor cultuurtechnisch werk en is naast landbouwbanken ook geleverd met een set gazonbanden. Er is gekozen voor een T5 serie tractor vanwege de compacte afmetingen en de 4- traps powershift versnellingsbak. Het is een zeer complete uitvoering met o.a. vooras en cabinevering en fronthef. De Wilde is al vele jaren een goede klant van ons bedrijf in Hoofddorp en wij willen Allard en Lauw bedanken voor de mooie order!


NH T3030 afgeleverd aan Groenendijk

Recent hebben wij een New Holland T3030 geleverd aan de firma J.TH. Groenendijk te Haarlem.


NH Boomer 45D CVT afgeleverd aan LTT

Vorige week hebben wij een New Holland Boomer 45D CVT geleverd aan Langeslag Totaal Techniek te Leimuiden.

 

Langeslag Totaal Techniek is breed inzetbaar bij diverse werkzaamheden in de landbouwmechanisatie. LTT is gespecialiseerd in het installeren van Trimble GPS systemen, voertuigvolgsystemen, reparatie en onderhoud van trekkers en landbouwmachines.

 

Sinds kort is LTT eigenaar van een Veris-U3 bodemscanner en biedt u de mogelijkheid om uw percelen in kaart te brengen met behulp van deze bodemscanner. Om vervolgens met behulp van taakkaarten uw kostbare landbouwgrond te optimaliseren en zo de precisielandbouw naar een hoger niveau te brengen.

 

Voor meer informatie: www.langeslagtt.nl

 

We bedanken Ben voor de order en wensen hem veel werkplezier met nieuwe tractor!


NH T6.125S afgeleverd aan de Familie Kea

Van de week hebben wij vanuit de vestiging Hoofddorp een nieuwe T6.125S geleverd aan de Familie Kea. Deze tractor is van alle gemakken en opties voorzien. Onder andere cabine vering, vooras vering, airco, LED werklampen, fronthef en PTO. Kortom een complete tractor!

Patrick en Jan, veel werkplezier met jullie nieuwe tractor!