Hoofddorp

TS versnipperaar geleverd aan een Gemeente in de regio.

Recent hebben we een TS versnipperaar geleverd aan een Gemeente in de regio.

Het is de eerste versnipperaar van een order van twee stuks.

 

Succes met de nieuwe machine!


NH T4.75 geleverd aan P.Romijn en Zn.

Recent hebben wij een nieuwe T4.75 geleverd aan Loonbedrijf P.Romijn en Zn. te Lisse. Marco bedankt en veel werkplezier met jullie nieuwe aanwinst!


Votex landmaster en Kongskilde paragrubber geleverd aan Gort

Recent hebben we vanuit de vestiging Hoofddorp een nieuwe Votex landmaster en Kongskilde Paragrubber geleverd aan Loonbedijf Gort.  Beide machines hadden wij op voorraad, zodat de deze direct in gebruik genomen konden worden.

Jeroen bedankt voor de opdracht en veel werkplezier!

Ook benieuwd naar onze voorraad? Neem contact op met een van onze verkopers.


NH T6.180 Elektro Command geleverd aan Parlevliet Agro

Afgelopen week hebben wij een New Holland T6.180 Elektro Command geleverd aan Parlevliet Agro Beinsdorp. Deze compacte zes cilinder is volledig GPS opgebouwd en voorzien van onder andere fronthef en PTO. Jan en Jur bedankt voor de order (en de taart 😊) en wensen jullie namens het gehele Voets team veel werkplezier met jullie nieuwe werkpaard!


Gedragen spuit afgeleverd aan Kupo B.V.

Vorige week hebben wij een nieuwe gedragen spuit geleverd aan Kupo B.V. De spuit heeft een tankinhoud van 1000L en een werkbreedte van 15 meter,  tevens is de spuit voorzien van sectieafsluiting. Daarnaast is de spuit SKL gekeurd zodat hij aan alle gestelde eisen voldoet. Kortom een complete spuit.

Jeroen bedankt (weer!) en veel werkplezier met de nieuwe spuit.