Hoofddorp

TS Cobra 75 DS afgeleverd aan Gemeente Amsterdam

De Gemeente Amsterdam stadsdeel Nieuw-West heeft geïnvesteerd in twee nieuwe versnipperaars. Zij hebben gekozen voor de TS Cobra 75 DS uit de Green Serie. Deze machine is uniek in de markt doordat de machine werkt met een Mixed Rotor, combineert messen met hamers om alle soorten hout en groenafval fijn te hakken. Ook is deze machine uitgerust met een CO2 reductiesysteem (dit werkt met een detectiesensor) die er voor zorgt dat als er een aantal seconden geen werkzaamheden worden waargenomen dat de machine teruggaat in toeren. Dit zorgt voor een lagere uitstoot en verbruik en uiteraard minder geluid.

Wij wensen de werknemers veel werkplezier met de nieuwe machines!


Green Clipper Sport afgeleverd aan sportpark de Eendracht Amsterdam

De Eendracht heeft gekozen voor deze machine omdat ze zo minmogelijk gewicht op de sportvelden willen hebben, ook vinden zij het belangrijk om op een duurzame manier te werken. Het maaibeeld van de Green Clipper komt na genoeg overeen met een kooimaaier, dit komt doordat de maaimessen elektrisch worden aangedreven en dus een veel hoger toerental hebben dan een machine met hydraulische aandrijving. Ook kunnen ze de New Holland Boomer 3050 voor andere zaken gebruiken wanneer er niet gemaaid hoeft te worden, zo kan de tractor het hele jaar rond efficiënt worden ingezet.

De Green Clipper Sport is ontwikkeld voor het maaien van sportvelden. Het maaigedeelte bestaat uit vier volledige onafhankelijke opgehangen maaidekken, elk met een breedte van één meter. De benodigde energie voor de elektromotoren wordt geleverd door een compacte generator welke aan de achterzijde van de tractor wordt bevestigd.

Op vlak terrein kan met de Green Clipper Sport hoge werksnelheden worden behaald zonder dat dit het maaibeeld nadelig beïnvloed.

  • Het maaisel wordt gelijkmatig verdeeld, ook onder natte omstandigheden. Hierdoor is de Green Clipper Sport bijna onafhankelijk van weersomstandigheden inzetbaar.
  • Door de solide constructie en een minimum aan bewegende delen vereist de Green Clipper Sport weinig onderhoud.


Wij wensen de werknemers van de Eendracht veel werkplezier met de nieuwe machine.


NH Boomer 25 afgeleverd aan begraafplaats St. Barbara

Begraafplaats St. Barbara heeft vandaag hun nieuwe tractor in ontvangst genomen. Ze hebben gekozen voor de New Holland Boomer 25 met cabine. Deze tractor staat zeer smal, 1.18m buitenwerks, wat erg belangrijk is voor op deze begraafplaats i.v.m. de smalle voetpaden. Later worden er nog een Stoll voorlader en een Matev Fronthef gemonteerd. Begraafplaats St. Barbara ruilt de Kioti CK 20 in, deze tractor heeft ruim 10 jaar dienst gedaan op de begraafplaats.


NH T7.170 Auto Command tractor fgeleverd aan de Kverneland Group

Afgeleverd bij de Kverneland Group in Nieuw Vennep: een New Holland T7.170 Auto Command tractor.

De order bestond uit de levering van 2 tractoren waarvan de andere, een T6.140AC, reeds eerder afgeleverd was. De tractoren zullen ingezet worden voor ontwikkelings- en testwerk aan de veldspuiten en kunstmeststrooiers die in Nieuw Vennep gebouwd worden.

Op de foto de mannen die veel met deze tractoren gaan werken, Frank Willemse en Arjo v.d. Vlugt en uiterst rechts Marcel Neeft, die betrokken was bij de aankoop van de tractoren.

Wij zijn blij met deze mooie order en hopen de goede samenwerking nog lange tijd te kunnen voortzetten.


Ransomes MP 653 afgeleverd aan RVR Hoofddorp

RVR Hoofddorp heeft de nieuwe maaimachine in ontvangst genomen. De kompleet nieuwe Ransomes MP 653 gaat hoofdzakelijk maaien op Schiphol. Wij wensen de RVR veel werkplezier met de nieuwe machine!