Hoofddorp

NH T6.180 Elektro Command geleverd aan Parlevliet Agro

Afgelopen week hebben wij een New Holland T6.180 Elektro Command geleverd aan Parlevliet Agro Beinsdorp. Deze compacte zes cilinder is volledig GPS opgebouwd en voorzien van onder andere fronthef en PTO. Jan en Jur bedankt voor de order (en de taart 😊) en wensen jullie namens het gehele Voets team veel werkplezier met jullie nieuwe werkpaard!


Gedragen spuit afgeleverd aan Kupo B.V.

Vorige week hebben wij een nieuwe gedragen spuit geleverd aan Kupo B.V. De spuit heeft een tankinhoud van 1000L en een werkbreedte van 15 meter,  tevens is de spuit voorzien van sectieafsluiting. Daarnaast is de spuit SKL gekeurd zodat hij aan alle gestelde eisen voldoet. Kortom een complete spuit.

Jeroen bedankt (weer!) en veel werkplezier met de nieuwe spuit.


Giant veegbezem afgeleverd aan Jaap van der Stoel

Vorige week hebben we een nieuwe Giant veegbezem geleverd aan Jaap van der Stoel.

Veel werkplezier met de nieuwe bezem!


NH T5.110 EC Tier4B afgeleverd aan L.J. De Wilde

Gisteren hebben wij een T5.110 EC Tier4B tractor afgeleverd aan L.J. De Wilde Infra en Cultuurtechniek te Vijfhuizen. De tractor zal voornamelijk ingezet worden voor cultuurtechnisch werk en is naast landbouwbanken ook geleverd met een set gazonbanden. Er is gekozen voor een T5 serie tractor vanwege de compacte afmetingen en de 4- traps powershift versnellingsbak. Het is een zeer complete uitvoering met o.a. vooras en cabinevering en fronthef. De Wilde is al vele jaren een goede klant van ons bedrijf in Hoofddorp en wij willen Allard en Lauw bedanken voor de mooie order!


NH T3030 afgeleverd aan Groenendijk

Recent hebben wij een New Holland T3030 geleverd aan de firma J.TH. Groenendijk te Haarlem.