Hoofddorp

2 Ransomes MP653 cirkelmaaiers geleverd aan Donker Groen

Aan de landelijk opererende Donker Groen groep zijn 2 Ransomes MP653 cirkelmaaiers afgeleverd. Deze machines waren onderdeel van een grotere order van Donker die wij in samenwerking met de importeur verkregen hebben. Nu uitgebreid testwerk heeft Donker landelijk gekozen voor de Ransomes MP cirkelmaaier en 2 daarvan waren bestemd voor de vestiging Amsterdam. Donker Groen bedankt voor de order en Pols Zuidland voor de goede samenwerking!


3 tractoren afgeleverd aan gemeente Amsterdam

Afgelopen donderdag hebben wij 3 zeer complete tractoren afgeleverd aan de gemeente Amsterdam op sportpark Sloten. Het gaat om een New Holland Boomer 35, een New Holland Boomer 50 en een New Holland T4S.75. De Boomer tractoren zijn voorzien van Zuidberg fronthef en frontpto. De T4S.75 is voorzien van een New Holland voorlader. Alle tractoren staan op mooie gazonbanden.

We danken de gemeente Amsterdam voor deze mooie order!


Goupil G4 afgeleverd aan camping de Tempelhof

Afgeleverd aan de Camping de Tempelhof in Callantsoog.
Een Goupil G4 volledig elektrische transporter. Heel veel werkplezier met deze mooie aanschaf.


Ransomes MP653 cirkelmaaier afgeleverd bij RVR

Afgelopen maandag hebben wij een alweer een Ransomes MP653 cirkelmaaier afgeleverd, het betrof een XC uitvoering met de maximale maaibreedte. De machine is geheel compleet met diverse opties zoals voldoende werkverlichting. Dit is op speciaal verzoek van de klant, onze overbuurman loonbedrijf RVR omdat de machine ingezet gaat worden op luchthaven Schiphol en dit werk vaak in de avond en nacht uitgevoerd wordt.

Wij bedanken RVR voor het vertrouwen en het wederom kiezen voor een maaimachine uit de Ransomes MP serie!


Ransomes HM600 maaier geleverd aan gemeente Castricum

Gemeente Castricum heeft hun nieuwe Ransomes HM600 klepelmaaier in ontvangst genomen. Deze machine gaat de John Deere kooimaaier vervangen op de sportvelden rond de gemeente.