Hoofddorp

NH Boomer 50 afgeleverd aan Loonbedrijf van Wieringen

Afgelopen week hebben wij een nieuwe New Holland Boomer 50 geleverd aan Loonbedrijf van Wieringen te Aalsmeer. De tractor is volledig naar wens opgebouwd, met onder andere geveerde stoel, stabilisatie stangen achter en PTO knop op het rechterspatbord.

Wij wensen het gehele bedrijf van Wieringen veel werkplezier met jullie nieuwe tractor.


NH T7.190 AC tier 4B afgeleverd aan Kverneland

Vorige week hebben een tweede New Holland geleverd aan Kverneland te Nieuw Vennep. Dit keer een T7.190 Auto Command tier 4B welke gebruikt gaat worden om diverse Kverneland machines te testen. Net als de eerder geleverde T6 is de tractor voorzien van diverse opties om de testen zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. We wensen de mannen van Kverneland veel werkplezier met de nieuwe tractor.


NH T6.155 AC afgeleverd aan RVR

Vorige week hebben wij een prachtige T6.155 Auto Command geleverd aan de RVR in Hoofddorp. Compleet volgens wens opgebouwd. Daarnaast ook een safety bumper voor de tractor. Dit voor extra veiligheid op de weg. We bedanken de RVR (weer) voor het vertrouwen, veel werkplezier met deze mooie tractor!


VGM ZK 10 afgeleverd aan Fa. H. Griffioen

Direct vanuit voorraad hebben wij aan Fa. H. Griffioen een nieuwe VGM ZK 10 geleverd. Veel werkplezier met jullie nieuwe kigwagen.

Nieuwe voorraad is besteld, dus op korte termijn weer uit voorraad leverbaar!


Kverneland DF Fronttank afgeleverd aan Jasper Blom

Recent hebben wij een nieuwe Kverneland DF Fronttank afgeleverd aan Jasper Blom. Jasper veel werkplezier met je nieuwe combinatie!