Hazerswoude

2 NH T7.190 RC afgeleverd bij Reijm Nieuwerkerk

Afgelopen zaterdag hebben we bij Reijm Nieuwerkerk twee New Holland T7.190 Range Command afgeleverd.

Na 10.000uur werkplezier werden beide T6030 ingeruild voor twee nieuwe New Holland T7. De tractoren zullen voornamelijk worden ingezet voor het transportwerk. Om dit werk op een veilige manier te doen is er gekozen voor om de tractoren van Safety bumper te voorzien.

Allen bedankt en veel succes met de nieuwe machines!


NH Boomer 50 afgeleverd aan de politie

Afgelopen week hebben wij aan de Landelijke Politie eenheid een Boomer 50 afgeleverd. Deze tractor is uitgerust met een voorlader en Kemp balenklem en om snel manoeuvreren mogelijk te maken is er gekozen voor een hydrostatische versnellingsbak. De tractor gaat ingezet worden op een manege van de bereden politie. We zijn blij dat steeds meer afdelingen van de politie in Nederland kiezen voor blauw!


NH T5.110 EC met FH/PTO en extra set cultuurwielen afgeleverd

Afgelopen dinsdag nog een mooie T5.110 EC afgeleverd. Een super complete tractor met FH/PTO en extra set cultuurwielen. De tractor gaat gebruikt worden voor verzorgingswerkzaamheden in de spruitenteelt.


Guttler frontpacker afgeleverd aan V.O.F. H en C Bos

Onlangs hebben we een Guttler frontpacker aan V.O.F. H en C Bos geleverd. Een zeer mooie machine waarbij de guttlerrol is bevestigd aan de kuhn rotoreg. En de packerwals aan de Guttler frontpacker is geplaatst. Heel veel werkplezier met deze aanschaf!


Vicon 904C schudder geleverd aan Van Der Neut

Afgelopen week hebben we vanuit Hazerswoude een getrokken Vicon 904C schudder geleverd aan Van Der Neut. Na enkele jaren positief gebruik van de Vicon Fanex hark is er weer gekozen voor het merk Vicon.

Bedankt voor de order en veel succes met jullie nieuwe aanwinst!