Hazerswoude

Mac 16 Ultra oprijwagen afgeleverd bij Klaas Quartel

Deze  Mac 16  Ultra oprijwagen hebben wij mogen afleveren bij Klaas Quartel. Wij hopen dat jullie er een hoop veilige km’s mee mogen maken.

Wij wensen jullie veel plezier met deze aankoop.

 


Kverneland NGH 300 afgeleverd aan Willem Jacobs

Afgelopen dinsdag hebben wij een Kverneland NGH 300 rotoregge afgeleverd aan Willem Jacobs in Hazerswoude-dorp. Er is gekozen voor de Kverneland machine vanwege z’n degelijke bouw en forse eigen gewicht. Compleet met packerwals en hydraulische herinrichting kan Willem weer jaren vooruit met deze mooie machine. Laat het voor jaar maar komen!


NH Boomer 50 afgeleverd aan Willem Hofman

Deze week hebben we een New Holland Boomer 50 afgeleverd aan Willem Hofman uit Moordrecht, de tractor is voorzien van mooie stoere banden, een fronthef met aftakas en een z.g. Mid ROPS veiligheidsbeugel. De tractor gaat direct ingezet worden voor allerhande cultuurtechnische werkzaamheden. Willem bedankt voor het vertrouwen en veel succes met je bedrijf!


NH Boomer 50 met vele extra's afgeleverd aan Zorgboerderij

Afgelopen maandag hebben wij een New Holland Boomer 50 Hydrostaat tractor met voorlader en Kemp balenklem en cirkelmaaier afgeleverd aan familie Hoogenboom van Zorgboerderij Swaenensteyn te Hazerswoude-dorp

Zorgboerderij Swaenensteyn is een plek waar kinderen, jongeren en jongvolwassenen welkom zijn die extra begeleiding nodig hebben in hun ontwikkeling. In een groene en ruimtelijke omgeving worden tal van activiteiten aangeboden, gericht op ontwikkeling en ontspanning.

Op de foto Thomas Hoogenboom, die de tractor bij ons kwam ophalen.


NH Boomer 54D afgeleverd aan J.M. van Vliet

Zaterdagmorgen is er een Boomer 54D tractor afgeleverd aan Loonbedrijf J.M. van Vliet uit Ter Aar. De Boomer 54D is de het grootste model uit de serie en uitgerust met een Tier4B motor, de meest emissie arme motor die er te krijgen is in deze pk klasse. Ook is deze tractor uitgerust met een vario transmissie, dit in combinatie met de ruime cabine maakt het een zeer plezierige machine om lange dagen mee te maken.

Deze tractor zal direct ingezet worden voor allerlei cultuur technische werkzaamheden en maakt onderdeel uit van een grote order die kortgeleden geplaatst is door dit loonbedrijf.

Robbert Jan en Jan, hartelijk bedankt voor de mooie order!