Hazerswoude

NH T4.100F afgeleverd aan Stal de Driegang

Vandaag hebben we een mooie nieuwe tractor afgeleverd aan Stal de Driegang in Leidschendam. Het is een tractor uit de T4 serie, een model F, de breedste uit de smalspoorserie. De tractor is voorzien van een SuperSteer vooras en heeft de Blue Cab cabine.

Op de foto Wim Jansen, die voor dit speciale moment ook zijn zoon Stan had meegenomen.

Hartelijk bedankt voor de mooie order en heel veel succes met jullie bedrijf namens alle medewerkers van ons bedrijf!


Jong gebruikte Case MXU135 afgeleverd aan Loonbedrijf Balvert

Onlangs hebben we een mooie jonge gebruikte tractor afgeleverd aan Loonbedrijf Balvert in Zegveld. Het is een Case MXU135 voorzien van fronthef en aftakas. De tractor heeft bij ons een servicebeurt gekregen en er zijn molconringen in de velgen gelast.

Op de foto Albert Balvert met zijn zoon Niels die samen de tractor bij ons op kwamen halen.


NH T6.125 S afgeleverd aan Gerard vd Hulst

Onlangs hebben we een nieuwe tractor afgeleverd aan Gerard vd Hulst.

Er is gekozen voor een model T6.125 S tractor. Dit is een zeer complete goed geprijsde tractor uit de T6 serie van 125 pk, perfect geschikt voor alle voorkomende werkzaamheden op dit melkveebedrijf. Naast een geveerde cabine en geveerde vooras is de tractor ook uitgerust met een fronthef en aftakas en ook de motor is van het schoonste type dat op dit moment leverbaar is. Kortom Melkveebedrijf vd Hulst staat gesteld voor de toekomst.

Op de foto Gerard met zoon Siem samen voor de nieuwe aanwinst.

Namens alle medewerkers van Voets bedankt voor de mooie order en de plezierige samenwerking!


NH T7.270 AC afgeleverd aan Vd Kraan en Spaan bv

Recent weer een mooie aflevering mogen doen bij Loonbedrijf Vd Kraan en Spaan bv in Leidschendam. Dit keer is er voor een New Holland T7.270 AC tractor gekozen, een beer van een tractor voor op de rijkuil en voor de gronddumper. Volledig aangepast naar wens van de klant, Freshfilter overdruk, fronthef met extra hydrauliek, diverse led verlichting, Chrome uitlaat bescherming, etc. Wij bedanken Barbara en Mart namens het hele Voets team voor de mooie order.


NH Boomer 50 afgeleverd aan Boomkwekerij Bouter

Bij Boomkwekerij Bouter in Boskoop hebben wij deze schitterende New Holland ( Bouts ) Boomer 50 hydrostaat tractor mogen leveren.
Op de foto, Tom Bouter die de tractor kwam ophalen. Verder is hij door onze werkplaats aangepast naar de wensen van de klant.

Wij bedanken de familie Bouter voor deze mooie opdracht en wensen hen veel werkplezier.