Hazerswoude

NH T5.75 DC afgeleverd aan fam. van Schie

Onlangs af mogen leveren aan familie van Schie. Een schitterende NH T5.75 DC om de werkzaamheden op de boerderij en in het loonwerk op te pakken.
We wensen familie van Schie veel plezier met deze aankoop.


NH T7.230AC afgeleverd bij loonbedrijf Warmerdam

We hebben korte tijd geleden nog een T7.230AC tractor afgeleverd bij loonbedrijf Warmerdam in Koudekerk a/d Rijn. De aflevering was nog niet vastgelegd op de foto omdat de tractor direct ingezet moest worden, daarom een aktiefilmpje waarin de nieuwe tractor samen met de reeds aanwezige T7.250AC tractor aan het inkuilen in. Leuk detail is dat er bij het afleveringsklaar maken van de tractorgeholpen is door Mark Warmerdam (zoon van), die op dat moment stage liep op ons bedrijf.

Jeffrey en Chantal bedankt voor het vertrouwen en veel succes met jullie mooie  loonbedrijf!!


Boomer 25 met toebehoren afgeleverd

Afgelopen woensdag in Reeuwijk nog een mooie Boomer 25 met toebehoren afgeleverd voor gebruik op eigen terrein. Hartelijk bedankt voor de mooie order!


Dewulf-Miedema machines geleverd aan Van Eeden Petersman

Dewulf-Miedema machines afgeleverd aan Maatschap van Eeden Petersman te Benthuizen!

Afgelopen week hebben we een MH 241 stortbak met presentatieband en rollenreiniger met smartpin samen met een MB 33 kistenvuller afgeleverd. De maatschap staat weer helemaal gesteld voor de komende aardappeloogst. Hartelijk bedankt voor de mooie order en voor het vertrouwen!


Votex RML 151 afgeleverd aan Willem Hofman

Recent afgeleverd aan Willem Hofman in Moordrecht: Een Votex RML 151 front klepelmaaier.

De klepelmaaier gaat in combinatie gebruikt worden met de al eerder aangeschafte New Holland Boomer 50 & Votex arm klepelmaaier aan de achterzijde.

Willem, wederom bedankt voor het vertrouwen & veel succes met deze prachtige combinatie!