Hazerswoude

NH Boomer 35 afgeleverd aan Mts. Roos

Afgelopen week is er een Boomer 35 afgeleverd aan Mts. Roos uit Leimuiden. Het betrof een uitvoering met hydrostatische transmissie. Op verzoek van de klant is de tractor van extra hydraulische ventielen voorzien en zijn er banden en wielen gemonteerd die precies afgestemd zijn op de gewassen die door de maatschap geteeld worden. Op de foto Roy Roos die de tractor op kwam halen op onze vestiging te Hazerswoude.


Jonge NH T6.165EC afgeleverd aan MS Agri Dienstverlening

Afgelopen zaterdag hebben we vanuit Hazerswoude nog een mooie jonge gebruikte tractor afgeleverd. Het betrof een New Holland T6.165EC tractor, de tractor is door ons netjes in orde gemaakt en voorzien van luchtremmen en nieuwe banden. Op de foto Desi en Matthias Schoneveld van MS Agri Dienstverlening die de tractor in ontvangst nemen van Simon Voets. De tractor zal vooral ingezet worden voor werkzaamheden die MS Agri gaat uitvoeren voor veehouders en cultuur technische bedrijven. Hartelijk bedankt voor de order!


Delvano spuitmachine afgeleverd bij AB Sproeicombinatie

Onlangs is de nieuwe Delvano spuitmachine afgeleverd bij AB Sproeicombinatie in Hazerswoude. Het machinepark bestaat nu uit 3 ultra moderne zelfrijdende machines met verschillende werkbreedten. Ook deze machine is geheel naar de wensen van AB Sproeicombinatie gebouwd en zal direct ingezet gaan worden voor allerhande bespuitingen op boomkwekerij bedrijven.

Rechts op de foto Jan v ’t Hof, de chauffeur van de nieuwe machine samen met bedrijfsleider Dirk Jan de Vries.


NH T4.65S afgeleverd bij Jack Hofstede

Afgelopen vrijdag hebben we een tractor afgeleverd bij Jack Hofstede. Het betreft een T4.65S tractor, dit is een handige niet al te grote tractor van 65 pk. De tractor zal voor allerlei werkzaamheden op het aannemers en verhuurbedrijf ingezet gaan worden. In eerste instantie was er vraag naar een jonge nette gebruikte tractor maar met de vernieuwde T4 serie tractoren rijd je nieuw voor de prijs van een jong gebruikte.

Alle New Holland machines zijn geel op het bedrijf maar daar is nu een mooie blauwe tractor bijgekomen!

Bedankt voor de mooie order en de plezierige samenwerking namens alle medewerkers van Voets.


Machines afgeleverd aan V.G. Materieel

Vorige week een aantal machines afgeleverd aan V.G. Materieel voor een project in het buitenland. Veel succes daar overzee en hartelijk dank voor de mooie order!