Hazerswoude

NH T6.175 DC afgeleverd bij Fa. A.C. Kalisvaart

Afgelopen zaterdag is er weer een nieuwe tractor afgeleverd vanuit Hazerswoude, een T6.175 Dynamic Command aan Fa. A.C. Kalisvaart uit Bleiswijk.

Het is leuk om te vertellen dat we al tractoren leverden op de boerderij van de opa en vader van Arie Jan en dat ook hij al heel wat jaren klant bij ons bedrijf is. We kregen van hem ook een tegeltje dat door Voets is uitgegeven vanwege het 40 jarig jubileum.

Op de foto Arie Jan, Dominique en dochter Elizza.

Hartelijk dank voor de order en we gaan voor nog heel veel jaren van goede samenwerking!


2 NH T6.125S afgeleverd bij K.A. van Daalen en Zn.

Vanmorgen hebben wij, vanuit onze vestiging Hazerswoude, 2 nieuwe tractoren afgeleverd bij K.A. van Daalen en Zn. B.V. in Pijnacker. Het zijn T6.125S modellen, die allerhande voorkomende werkzaamheden op dit verhuur en aannemingsbedrijf gaan verrichten. K.A. van Daalen is al een heel oude relatie van ons bedrijf, zij rijden al zeker 50 jaar met Ford en later New Holland tractoren! Op de foto de beide broers Peter en Arjen van Daalen die de beide tractoren in ontvangst namen.


VGM ZK14 kipper afgeleverd aan Loonbedrijf Fred Looman

Afgelopen donderdag hebben we een nieuwe VGM ZK14 kipper afgeleverd aan Loonbedrijf Fred Looman uit Oudewater, De wagen, uitgevoerd met afdekluiken, voldoet aan de nieuwste eisen doordat deze is voorzien van luchtremmen. De  klant heeft de wagen zelf opgehaald bij de fabrikant in Groenekan.

Op de foto Fred Looman die zojuist de wagen achter de tractor gehangen heeft. Hartelijk dank voor de mooie order namens alle medewerkers van Voets!


NH T7.270AC Blue Power afgeleverd bij W. Verburg

Afgelopen week hebben we een nieuwe tractor afgeleverd aan Loonbedrijf W. Verburg V.O.F. te Nieuwerbrug a/d Rijn. Door de toegenomen werkzaanheden was er behoefte aan een extra tractor. De keuze is gevallen op een T7.270AC in de Blue Power uitvoering. Deze tractor is al zeer compleet af fabriek maar wij hebben nog diverse extra zaken opgebouwd speciaal voor de klant zoals een luchtgeveerde cabine en kan het toerental van de motor op afstand aangepast worden, dit laatste wordt gebruikt als de tractor voor de mestpomp gebruikt wordt.
Op de foto neemt Willem Verburg de tractor in ontvangst de tractor in ontvangst van Simon Voets. Willem, Wil en Dirk Jan, Hartelijk dank voor de mooie order!


NH T6.175EC tractor afgeleverd aan Den Boer

Afgelopen dinsdag hebben we een NH T6.175EC tractor afgeleverd in Krimpen a/d IJssel. Den Boer Groenprojecten heeft er een mooie tractor bijgekocht. De tractor zal voor allerhande werkzaamheden ingezet worden op het bedrijf dat veel groenwerkzaamheden verricht in groot Rotterdam en omstreken. Op de foto directeur/eigenaar Jan den Boer samen met onze verkoper Anno Blonk die de sleutels overhandigd. De tractor zal binnenkort in de oranje bedrijfskleur rondrijden in de regio.

Wij bedanken Den Boer Groenprojecten voor de mooie order!