Hazerswoude

NH T6.150 EC afgeleverd aan fam. Boekesteijn

Vorige week heeft fam. Boekesteijn hun splinternieuwe New-Holland T6.150 EC tractor in ontvangst genomen.

De tractor is uitgerust met een voorlader, fronthef met pto, geveerde cabine, geveerde vooras, maximale hydrauliek-aansluitingen en om het nog mooier te maken dan de standaard is de tractor in de stoere blue-power kleur geleverd.

Wat een geweldig mooi exemplaar!!

Een grote sprong vooruit in het bestaande machinepark, en tegelijk goed gesteld voor de toekomst. Namens alle medewerkers van Voets gefeliciteerd! 


NH T7.220AC tractor afgeleverd aan Loonbedrijf Oskam

Onlangs hebben we een prachtig mooie New Holland T7.220AC tractor afgeleverd aan Loonbedrijf Oskam te Moordrecht. De tractor zal direct ingezet gaan worden op een groot wegenbouwproject in Noord Holland. Op de foto de trotse Bram Oskam met Johan Rensen, die uit handen van Cor Teeuwen en Simon Voets, de tractor in ontvangst namen. Loonbedrijf Oskam wederom bedankt voor het vertrouwen in Voets en het New Holland product!


NH T7.220AC tractor afgeleverd aan Loonbedrijf Verburg

Kortgeleden hebben wij een prachtig mooie NH T7.220AC tractor afgeleverd aan Loonbedrijf Verburg te Nieuwerbrug a/d Rijn. De tractor zal ingezet worden voor het uitrijden van mest d.m.v. een sleepslang installatie, speciaal hiervoor is de machine voorzien van GPS en zeer brede banden. Op de foto ook Dirk Jan, de trotse werkplanner en "rechterhand" van Willem.

Wij bedanken Wil en Willem voor de order en wensen heel veel werk toe de komende weken met deze prachtige tractor!


NH T3.65F en een gebruikte NH TN85FA afgeleverd aan Loonbedrijf John Bruinen

In de afgelopen maand januari hebben we 2 New-Holland tractoren afgeleverd aan Loonbedrijf John Bruinen. Een nieuwe T3.65F en een keurige gebruikte TN85FA.
John heeft 2 oudere Fiat tractoren bij ons ingeruild. Dankzij deze investering zijn er meer mogelijkheden qua inzet, kan er flexibeler worden gepland met de tractoren en wordt er efficiënter gewerkt. Tegelijk is dit uiteraard ook een passende vernieuwing van het machinepark. Wij danken John voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem met zijn medewerker lang en veel werkplezier met deze krachtige werkpaarden!


Boomer 35 afgeleverd aan loonbedrijf L.A. van Dolder

Door Matthijs vd Dool de eerste nieuwe tractor van 2016 afgeleverd. Het was een Boomer 35 met hydrostatische transmissie en fronthef en PTO. De tractor is verkocht aan loonbedrijf L.A. van Dolder te Aarlanderveen, die de tractor in gaat zetten voor allerlei werkzaamheden voor gemeentes en op sportvelden.

Leo heel veel succes met de nieuwe aankoop en je bedrijf in 2016! En namens alle medewerkers van ons bedrijf bedankt voor het vertrouwen.

De ingeruilde Kubota ST-30 staat vanaf heden op ons bedrijf in Hazerswoude. Mocht u interesse hebben, bel Matthijs op 06-12 316905