Hazerswoude

VGM ZK22 kipper afgeleverd aan M.C. van der Spek

Afgelopen zaterdag een hele mooie VGM ZK22 zwaartransport kipper afgeleverd. De wagen is voorzien van vele extra’s waaronder een automatisch smeersysteem. Hiermee wordt overmatige slijtage in de vaak slechte omstandigheden waarin deze wagen zijn werk moet doen voorkomen wordt. Natuurlijk is de wagen ook uitgerust met het gepatenteerde afdeksysteem, ontworpen door Van Ginkel Machines. Bij ons op het bedrijf is de wagen pas gemaakt achter de tractor van de klant en is de wagen voorzien van de bekende logo’s van M.C. van der Spek en Zn.

Ook voor grondverzet en landbouwkippers van VGM moet u bij Voets zijn!


NH Boomer 50 CAB afgeleverd aan Manege Middenhof

Afgelopen week hebben we een New Holland Boomer 50 CAB afgeleverd aan Manege Middenhof. De tractor zal voornamelijk worden ingezet voor het kilveren.
Veel werkplezier met jullie nieuwe tractor!


NH Construction machine afgeleverd aan van Nierop

In december 2018 hebben we een NH Construction machine verkocht aan Loonbedrijf van Nierop V.O.F. te Maasland. Op de afgelopen ATH beurs te Biddinghuizen kwamen we met elkaar in gesprek hierover en gezien de goede ervaringen met de reeds aanwezige New Holland tractoren op dit loonbedrijf is er bewust gekozen voor een New Holland machine. We hebben de machine aangepast aan de wensen van onze klant en voorzien van de nodige graafbakken. Op de foto Arjan en Klaas van Nierop die de machine bij ons opgehaald hebben, zodat de werkzaamheden dit nieuwe jaar gestart kunnen worden met nieuw materieel. Hartelijk dank voor de order!


NH T7.245 AC Blue Power afgeleverd aan RCM Hofstede

Vandaag een hele mooie "dikke"tractor afgeleverd aan RCM Hofstede Loonbedrijf en Grondverzet BV. Een NH T7.245 AC tractor in Blue Power uitvoering. De tractor gaat vooral ingezet worden voor de kipwagen.

Op de foto eigenaar Ronald Hofstede en chauffeur Dennis die de tractor bij ons op het bedrijf in ontvangst namen.

De tractor is een prachtige aanvulling op het reeds aanwezige park NH tractoren.
Hartelijk dank voor de mooie order!


NH T5.95 DC afgeleverd bij Kaasboerderij Sol

Van de week hebben wij een New Holland T5.95 Dual Command afgeleverd aan Kaasboerderij Sol uit Hazerswoude. Voorzien van voorlader en nieuwe volume bak! 

Martijn en Maaike bedankt en veel plezier met jullie nieuwe tractor!