Hazerswoude

Bos KD 5004 afgeleverd aan S. den Hertog

Deze week nog een bijzondere machine afgeleverd bij loonbedrijf S. den Hertog te Benthuizen. Het was een Bos KD 5004 Kilverdozer voorzien van o.a. draaibare binnenschaal, pendelassen met 4 brede banden , automatische vetsmering en dubbele laserbesturing. De machine is direct ingezet om een perceel waar aardappelen gestaan hadden weer netjes vlak te maken.

Het is geweldig om deze machine aan het werk te zien!


NH W70C afgeleverd

Deze mooie New Holland W70C hebben we recent afgeleverd. Herkenbaar door zijn wendbaarheid, hoge hefcapaciteit en 4cilinder Fiat Power Train (FPT) motor is dit de perfecte (compacte) wiellader.

Sinds kort hebben we een demo machine beschikbaar. Interesse gewekt vraag ons gerust om meer informatie.


NH T4.100F afgeleverd aan Baatje Grondverzet B.V.

Vandaag de tweede tractor afgeleverd van de order van 2 stuks voor Baatje Grondverzet B.V. uit Monster. Kortgeleden is er een T7.215S geleverd voor het grote werk en nu een T4.100F voor meer compacte werk. De T4.100F is de breedste uitvoering uit de smalspoor range van New Holland, heeft een motor van 100 pk en voldoet aan de laatste uitlaatgasemissie eisen. De tractor zal vooral ingezet gaan worden voor werkzaamheden gerelateerd aan de tuinbouw en met de SuperSteer vooras, veel versnellingen, brede banden zal dit zeker gaan lukken!
Wij bedanken de broers Baatje en al hun medewerkers voor de mooie order!


Gebruikte NH TL90A afgeleverd bij fam Oliehoek

Kortgeleden hebben wij een mooie gebruikte TL90A tractor met voorlader afgeleverd bij Zorgboerderij Oliehoek te Wassenaar. Deze zorgboerderij vangt dagelijks tussen de 15 tot 20 personen op die hier allerhande werkzaamheden verrichten. Daarnaast worden er Lakenvelder koeien gehouden voor het vlees en de fokkerij. De familie Oliehoek is al jaren klant van ons bedrijf in Hazerswoude en wij willen Gerard en Sandra van harte bedanken voor de order!


Jong gebruikte NH TD5.65afgeleverd aan van Schie

Deze week hebben we een jonge gebruikte tractor afgeleverd aan veehouderijbedrijf van Schie in Warmond. Na opbouw van een paar opties die de klant wenste, was de tractor gebruiksklaar om direct ingezet te worden voor maaiwerkzaamheden. Het model TD5.65 is een mooie compacte en eenvoudige tractor die perfect geschikt is voor de veehouderij. Op de foto Kees van Schie die samen met zijn zoon de tractor op ons bedrijf in Hazerswoude op kwam halen.