Hazerswoude

NH T3.65F en een gebruikte NH TN85FA afgeleverd aan Loonbedrijf John Bruinen

In de afgelopen maand januari hebben we 2 New-Holland tractoren afgeleverd aan Loonbedrijf John Bruinen. Een nieuwe T3.65F en een keurige gebruikte TN85FA.
John heeft 2 oudere Fiat tractoren bij ons ingeruild. Dankzij deze investering zijn er meer mogelijkheden qua inzet, kan er flexibeler worden gepland met de tractoren en wordt er efficiënter gewerkt. Tegelijk is dit uiteraard ook een passende vernieuwing van het machinepark. Wij danken John voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem met zijn medewerker lang en veel werkplezier met deze krachtige werkpaarden!


Boomer 35 afgeleverd aan loonbedrijf L.A. van Dolder

Door Matthijs vd Dool de eerste nieuwe tractor van 2016 afgeleverd. Het was een Boomer 35 met hydrostatische transmissie en fronthef en PTO. De tractor is verkocht aan loonbedrijf L.A. van Dolder te Aarlanderveen, die de tractor in gaat zetten voor allerlei werkzaamheden voor gemeentes en op sportvelden.

Leo heel veel succes met de nieuwe aankoop en je bedrijf in 2016! En namens alle medewerkers van ons bedrijf bedankt voor het vertrouwen.

De ingeruilde Kubota ST-30 staat vanaf heden op ons bedrijf in Hazerswoude. Mocht u interesse hebben, bel Matthijs op 06-12 316905


New Holland T3030 met cabine afgeleverd aan Richard de Hertog

Onlangs afgeleverd een New Holland T3030 met cabine aan Richard de Hertog. De tractor wordt door Richard ingezet voor werkzaamheden in de boomkwekerij zoals spitten, frezen, groenbemester inzaaien e.d. Er is voor een tractor met cabine met airco gekozen om vooral in de koude dagen in de winter en in het voorjaar wat comfortabeler te kunnen werken. De T3030 die zelf al een laag eigen gewicht heeft is om de bodemdruk nog meer te verlagen uitgerust met zeer brede achterbanden van 60 cm breed en voorbanden van 32 cm breed. Verder is de tractor op verzoek van de klant uitgerust met accessoires als extra hefarm correctie, extra schijnwerpers aan de cabine en extra achterlichten boven aan de cabine zodat deze altijd zichtbaar zijn als er een machine achter de tractor hangt.


NH T7.170 RC en een NH T4.115 afgeleverd aan Reijm B.V.

Afgeleverd bij Reijm B.V. uit Nieuwekerk a/d IJssel, 2 New Holland tractoren. Een T7.170 RC en een T4.115, beide tractoren zijn in overleg met de klant voorzien van diverse opties. Namens het hele Voets team wensen wij Reijm B.V. veel succes met deze aanschaf en bedanken hen voor het in ons gestelde vertrouwen.