Hazerswoude

Agri meststrooier afgeleverd aan Kwekerij de Boezem

Agri smalspoormeststrooier uitgerust met 40 cm brede banden afgeleverd aan Kwekerij de Boezem Reeuwijk. Deze meststrooier wordt gebruikt op veengrond. Wij wensen de medewerkers van Kwekerij de Boezem veel werkplezier met deze mooie aanschaf!


Ransomes MP 653 cirkelmaaier afgeleverd aan Fa. Buitenhuis

Buitenhuis Boskoop kiest wederom voor Ransomes. Fa. Buitenhuis uit Boskoop heeft afgelopen zaterdag de nieuwe Ransomes MP 653 cirkelmaaier in ontvangst genomen.
Onze verkoper Anno Blonk overhandigt hier de sleutels aan Adriaan Vermeulen. Deze nieuwe maaier voldoet aan de hoogste mogelijke uitlaatgas emissie-eisen en hiermede staat fa. Buitenhuis klaar voor de toekomst. Wij wensen de machinisten veel maaiplezier met deze zeer compleet uitgevoerde machine.


Honda HF2417 Honda HF2417 afgeleverd aan dhr. Van Leeuwen

Onlangs heeft de heer Van Leeuwen te Reeuwijk zijn nieuwe Honda HF2417 HM tuintractor ontvangen.
Deze nieuwe Honda tuintractor vervangt zijn Honda zitmaaier. Wij wensen de heer Van Leeuwen veel plezier met zijn Honda tuintractor.


NHT6.160 AC afgeleverd aan aannemingsbedrijf Van der Meer

Recent heeft aannemingsbedrijf Van der Meer B.V. uit Benthuizen geïnvesteerd in een New Holland T6.160 AC Tractor. Deze zal worden ingezet voor het onderhoud van sportvelden. In overleg met de klant is de tractor voorzien van diverse opties. Waaronder een extra brandstoftank, gazonbanden, fronthef en frontgewicht, blue power paint, etc. Op de foto is te zien dat dhr. L. van der Meer ook aan zijn kleinzoon heeft gedacht. Als trotse opa heeft hij als eerste deze tractor in gebruik genomen! Chauffeur Jan Wolsheimer ontvangt uit handen van onze verkoper Anno Blonk de sleutel van deze fantastische aanwinst. Namens alle medewerkers van Voets bedanken wij jullie voor het in ons gestelde vertrouwen!


NH BB 9040, frees en kuilverdeler afgeleverd aan Van Mastwijk

Afgeleverd aan Loonbedrijf P.J. van Mastwijk in Alphen aan den Rijn. Een New Holland BB 9040 groot pakpers, deze is op verzoek van de klant voorzien van diverse opties, centrale smering, grotere banden, stapelwagen, etc, ook is er geïnvesteerd in een gebruikte Celli Tiger 180-280 frees en een Holaras Jumbo HK kuilverdeler (niet op de foto) Wij wensen de mensen van Mastwijk veel werkplezier met deze machines en bedanken hen voor het vertrouwen.