Hazerswoude

NH BB 9040, frees en kuilverdeler afgeleverd aan Van Mastwijk

Afgeleverd aan Loonbedrijf P.J. van Mastwijk in Alphen aan den Rijn. Een New Holland BB 9040 groot pakpers, deze is op verzoek van de klant voorzien van diverse opties, centrale smering, grotere banden, stapelwagen, etc, ook is er geïnvesteerd in een gebruikte Celli Tiger 180-280 frees en een Holaras Jumbo HK kuilverdeler (niet op de foto) Wij wensen de mensen van Mastwijk veel werkplezier met deze machines en bedanken hen voor het vertrouwen.


NH TS135A afgeleverd aan Loonbedrijf M. Alkemade

Loonbedrijf M. Alkemade uit Zwaanshoek heeft geïnvesteerd in een New-Holland TS135A tractor. Dankzij de uitgebreide opties op deze tractor kunnen alle voorkomende werkzaamheden worden uitgevoerd en is deze voornamelijk ook meer geschikt voor de zwaardere klussen. En met de geveerde cabine en voorasvering is het toch wel zeer comfortabel werken! Al met al staat Martin met deze verse tractor gesteld voor de toekomst en kan hij voldoen aan de behoefte van de opdrachtgevers.
Martin je hebt een geweldig mooie tractor!!
Gefeliciteerd namens alle Voets medewerkers!
(Loonbedrijf Alkemade heeft de Ford 7740 bij ons ingeruild, een nette en eerlijke tractor.
Meer info: tel. 06-12316905)


NH TD 3.50 afgeleverd aan maatschap v/d Neut

Kortgeleden hebben wij bij maatschap v/d Neut in de Vlist deze mooie New Holland TD 3.50 tractor afgeleverd. Zoals u ziet hebben Margriet en haar kinderen Tinka en Ciska er zin in om er mee aan de slag te gaan. De tractor is aangeschaft ter vervanging van de 30 jaar oude Shibaura tractor en zal worden ingezet voor allerlei voorkomende werkzaam heden binnen het bedrijf.
Wij wensen hen veel werkplezier en bedanken hen wederom voor het in ons gestelde vertrouwen.


NH Boomer 3050 vario tractor afgeleverd aan Firma de Peinder & Co

Firma de Peinder & Co heeft de nieuwe New-Holland Boomer 3050 vario tractor in ontvangst genomen. Deze tractor is zeer compact, uiterst wendbaar, heeft een vario transmissie met 100% krachtoverbrenging, groot hefvermogen, een zeer ruime en comfortabele cabine met ruim zicht naar alle zijden en heeft een luxe bediening. Tevens heeft de Peinder gekozen voor een fronthef met pto en uitgebreider hydrauliek om zo alle voorkomende werkzaamheden op de sportvelden uit te kunnen voeren. 

Namens het Voets team wensen we alle medewerkers van de Peinder lange werkdagen toe om maar genoeg van deze prachtige tractor te kunnen genieten!

(De Peinder heeft een New-Holland T3030 bij ons ingeruild. Voor meer info bel gerust naar onze verkoper Matthijs van den Dool: 06-12316905)


NH T6.150 EC afgeleverd aan fam. Boekesteijn

Vorige week heeft fam. Boekesteijn hun splinternieuwe New-Holland T6.150 EC tractor in ontvangst genomen.

De tractor is uitgerust met een voorlader, fronthef met pto, geveerde cabine, geveerde vooras, maximale hydrauliek-aansluitingen en om het nog mooier te maken dan de standaard is de tractor in de stoere blue-power kleur geleverd.

Wat een geweldig mooi exemplaar!!

Een grote sprong vooruit in het bestaande machinepark, en tegelijk goed gesteld voor de toekomst. Namens alle medewerkers van Voets gefeliciteerd!