Hazerswoude

Kubota B7100 2wd afgeleverd aan W. Qualm

Afgeleverd een schoffelmachine voor W. Qualm te Hazerswoude. Een Kubota B7100 2wd op grote wielen gezet 4.00x36 en op breder spoor om in een rij afstand van 40 cm te kunnen werken. Uitgerust met 10 parallellogrammen in een fronthef en achter een 6 rijige kunstmeststrooier. De tractor is voorbereid om eventueel een snoeimes in de fronthef te hangen. We wensen W. Qualm heel veel werkplezier met deze aanschaf!


NHT4.75 Power Star afgeleverd aan gemeente Woerden

Onlangs heeft gemeente Woerden de splinternieuwe T4.75 Power Star tractor in ontvangst genomen.
(op de foto Martin van Vliet met de nieuwe aanwinst) Deze tractor is vooral geliefd om zijn zeer eenvoudige bediening en compactheid. Met de powershutlle-omkeerschakeling onder het stuur is het zeer comfortabel rijden en vooral soepel manoeuvreren tijdens het voorlader werk. Verder is deze tractor uitgevoerd met een fronthefinrichting, brede gazondbanden en voorlader met: dansonderdrukking (comfort), palletvork en brede bak.
Al met al een heel complete tractor voor jaren werkplezier!

Namens alle medewerkers van Voets bedanken we gemeente Woerden voor het in ons gestelde vertrouwen en feliciteren we jullie met deze stoere nieuwkomer! Veel en lang werkplezier gewenst!


Startec Multibox rijenbemester afgeleverd

Kortgeleden hebben we een Startec Multibox rijenbemester voor vloeibare kunstmest afgeleverd. Met deze machine wordt er in één werkgang vloeibare kunstmest d.m.v. kouters in de aardappelrug gebracht en daarna aangefreesd. Op deze manier is de kunstmest direct dicht bij de pootaardappel en kan de plant direct beginnen met groeien. Dit systeem heeft voor de aardappelteler enkele voordelen zoals:
-meerdere werkzaamheden in dezelfde werkgang
-vloeibare kunstmest is iets goedkoper dan granulaatkorrels
-meststof is direct dichter bij de pootaardappel en kan daardoor sneller starten met de groei

Mocht u interesse hebben wij kunnen u er nog meer over vertellen!


T6030 RC, BR 6090 afgeleverd aan 'T Hart vd Krimpenerwaard

Recent afgeleverd bij het 'T Hart v d Krimpenerwaard B.V een jong gebruikte New Holland T6030 RC in combinatie met een nieuwe New Holland BR 6090 combi pers die inmiddels de eerste balen alweer heeft gemaakt. Namens het hele Voets team veel succes met de deze mooie machines.


2x NH T7.170RC + VGM kipwagen afgeleverd aan Zandbergen

Kortgeleden hadden we een mooie aflevering bij loon- en verhuurbedrijf J.C. Zandbergen B.V. te Rijnsburg. Het betrof een order van 2 NH T7.170RC tractoren met daarachter een VGM ZK 18 zwaartransport kipwagen. De tractoren van alle luxe voorzien, zoals geveerde vooras en cabine en een super comfortabele en zuinige Powershift versnellingsbak. De kipwagens hebben een gestuurde achterste as voor optimaal rijcomfort en minimale bandenslijtage en zijn voorzien van afdekluiken zodat aan alle eisen die de wetgever stelt voldaan is. De wagens en tractoren zijn (of worden nog) voorzien van een mooie belettering zodat in de gehele omgeving duidelijk is dat dit loonbedrijf met pico bello materieel haar werkzaamheden verricht.

Wij danken Joris en Gertruud voor de mooie order!