Hazerswoude

Honda HF2622 HT afgeleverd aan E.M. Treur & Zn

Afgelopen week hebben we een nieuwe Honda HF2622 HT zitmaaier afgeleverd aan Kaashandel E.M. Treur & Zn. BV te Woerden. De Honda zitmaaier zal het gazononderhoud, dat gedaan wordt door opa Treur, overnemen van de 23 jaar oude Ford GT65. De Ford GT65 zal nu vooral gebruikt worden voor transportwerkzaamheden op het buitenterrein. 


Grootste en meest complete Delvano van Nederland afgeleverd!

Vorige week is er een prachtig mooie zelfrijdende veldspuit afgeleverd aan AB-Sproeicombinatie te Hazerswoude.

Deze machine is speciaal gebouwd om spuitwerkzaamheden in de boomkwekerij uit te voeren. Steeds meer boomkwekers laten het spuitwerk over aan AB-Sproeicombinatie. Er wordt op dit moment gewerkt met 3 machines om zo iedereen op tijd van dienst te kunnen zijn.
De nieuwe machine heeft een werkbreedte van 52 meter en spuitdoppen om de 25 cm. Tevens is de machine voorzien van een Airtec systeem om met zo min mogelijk gewasbeschermingsmiddel een optimaal resultaat te realiseren.
Op de foto Albert Drent en Dirk Jan de Vries, beiden verantwoordelijk voor de Sproeicombinatie samen met Wim Kauffman, directeur van AB en Simon Voets die de machine zojuist heeft overhandigd.


Kubota B7100 2wd afgeleverd aan W. Qualm

Afgeleverd een schoffelmachine voor W. Qualm te Hazerswoude. Een Kubota B7100 2wd op grote wielen gezet 4.00x36 en op breder spoor om in een rij afstand van 40 cm te kunnen werken. Uitgerust met 10 parallellogrammen in een fronthef en achter een 6 rijige kunstmeststrooier. De tractor is voorbereid om eventueel een snoeimes in de fronthef te hangen. We wensen W. Qualm heel veel werkplezier met deze aanschaf!


NHT4.75 Power Star afgeleverd aan gemeente Woerden

Onlangs heeft gemeente Woerden de splinternieuwe T4.75 Power Star tractor in ontvangst genomen.
(op de foto Martin van Vliet met de nieuwe aanwinst) Deze tractor is vooral geliefd om zijn zeer eenvoudige bediening en compactheid. Met de powershutlle-omkeerschakeling onder het stuur is het zeer comfortabel rijden en vooral soepel manoeuvreren tijdens het voorlader werk. Verder is deze tractor uitgevoerd met een fronthefinrichting, brede gazondbanden en voorlader met: dansonderdrukking (comfort), palletvork en brede bak.
Al met al een heel complete tractor voor jaren werkplezier!

Namens alle medewerkers van Voets bedanken we gemeente Woerden voor het in ons gestelde vertrouwen en feliciteren we jullie met deze stoere nieuwkomer! Veel en lang werkplezier gewenst!


Startec Multibox rijenbemester afgeleverd

Kortgeleden hebben we een Startec Multibox rijenbemester voor vloeibare kunstmest afgeleverd. Met deze machine wordt er in één werkgang vloeibare kunstmest d.m.v. kouters in de aardappelrug gebracht en daarna aangefreesd. Op deze manier is de kunstmest direct dicht bij de pootaardappel en kan de plant direct beginnen met groeien. Dit systeem heeft voor de aardappelteler enkele voordelen zoals:
-meerdere werkzaamheden in dezelfde werkgang
-vloeibare kunstmest is iets goedkoper dan granulaatkorrels
-meststof is direct dichter bij de pootaardappel en kan daardoor sneller starten met de groei

Mocht u interesse hebben wij kunnen u er nog meer over vertellen!