Hazerswoude

NH TD 3.50 afgeleverd aan maatschap v/d Neut

Kortgeleden hebben wij bij maatschap v/d Neut in de Vlist deze mooie New Holland TD 3.50 tractor afgeleverd. Zoals u ziet hebben Margriet en haar kinderen Tinka en Ciska er zin in om er mee aan de slag te gaan. De tractor is aangeschaft ter vervanging van de 30 jaar oude Shibaura tractor en zal worden ingezet voor allerlei voorkomende werkzaam heden binnen het bedrijf.
Wij wensen hen veel werkplezier en bedanken hen wederom voor het in ons gestelde vertrouwen.


NH Boomer 3050 vario tractor afgeleverd aan Firma de Peinder & Co

Firma de Peinder & Co heeft de nieuwe New-Holland Boomer 3050 vario tractor in ontvangst genomen. Deze tractor is zeer compact, uiterst wendbaar, heeft een vario transmissie met 100% krachtoverbrenging, groot hefvermogen, een zeer ruime en comfortabele cabine met ruim zicht naar alle zijden en heeft een luxe bediening. Tevens heeft de Peinder gekozen voor een fronthef met pto en uitgebreider hydrauliek om zo alle voorkomende werkzaamheden op de sportvelden uit te kunnen voeren. 

Namens het Voets team wensen we alle medewerkers van de Peinder lange werkdagen toe om maar genoeg van deze prachtige tractor te kunnen genieten!

(De Peinder heeft een New-Holland T3030 bij ons ingeruild. Voor meer info bel gerust naar onze verkoper Matthijs van den Dool: 06-12316905)


NH T6.150 EC afgeleverd aan fam. Boekesteijn

Vorige week heeft fam. Boekesteijn hun splinternieuwe New-Holland T6.150 EC tractor in ontvangst genomen.

De tractor is uitgerust met een voorlader, fronthef met pto, geveerde cabine, geveerde vooras, maximale hydrauliek-aansluitingen en om het nog mooier te maken dan de standaard is de tractor in de stoere blue-power kleur geleverd.

Wat een geweldig mooi exemplaar!!

Een grote sprong vooruit in het bestaande machinepark, en tegelijk goed gesteld voor de toekomst. Namens alle medewerkers van Voets gefeliciteerd! 


NH T7.220AC tractor afgeleverd aan Loonbedrijf Oskam

Onlangs hebben we een prachtig mooie New Holland T7.220AC tractor afgeleverd aan Loonbedrijf Oskam te Moordrecht. De tractor zal direct ingezet gaan worden op een groot wegenbouwproject in Noord Holland. Op de foto de trotse Bram Oskam met Johan Rensen, die uit handen van Cor Teeuwen en Simon Voets, de tractor in ontvangst namen. Loonbedrijf Oskam wederom bedankt voor het vertrouwen in Voets en het New Holland product!


NH T7.220AC tractor afgeleverd aan Loonbedrijf Verburg

Kortgeleden hebben wij een prachtig mooie NH T7.220AC tractor afgeleverd aan Loonbedrijf Verburg te Nieuwerbrug a/d Rijn. De tractor zal ingezet worden voor het uitrijden van mest d.m.v. een sleepslang installatie, speciaal hiervoor is de machine voorzien van GPS en zeer brede banden. Op de foto ook Dirk Jan, de trotse werkplanner en "rechterhand" van Willem.

Wij bedanken Wil en Willem voor de order en wensen heel veel werk toe de komende weken met deze prachtige tractor!