Hazerswoude

NH T7.230 AC afgeleverd aan Van der Krogt

Vanmiddag afgeleverd bij Van der Krogt Aanneming en Verhuur B.V. te Stompwijk, een mooie T7.230 Auto Command tractor. De tractor zal ingezet gaan worden voor grondverzet werkzaamheden in de regio. Op de foto de trotse chauffeur van de nieuwe tractor Freek van Wissen. Namens alle medewerkers van Voets bedankt voor het vertrouwen en veel succes met jullie mooie bedrijf!


Miedema Stortbak afgeleverd aan Gebr Bos

Afgeleverd aan Gebr Bos in Berschenhoek, een schitterende Miedema Stortbak. Namens het hele team van Voets heel veel werkplezier met deze stortbak!


NH T7.200 AC Tractor afgeleverd aan Dijkshoorn

Afgeleverd aan Loonbedrijf Dijkshoorn te Bergschenhoek: een T7.200 AC Tractor uitgerust met fronthef en pto. Tevens is de tractor voorzien van luchtremmen. Heel veel werkplezier met deze nieuwe aanwinst namens het gehele Voets team!


Rode NH T6.140EC afgeleverd aan van Etten

Rode New Holland afgeleverd!

Deze week hebben we een T6.140EC tractor afgeleverd bij Loonbedrijf van Etten in Bergschenhoek. Omdat de bedrijfskleur brandweerrood is hebben we de tractor ook in deze kleur afgeleverd. De tractor zal voor allerlei werkzaamheden ingezet gaan worden maar dit type tractor is ook heel geschikt om werkzaamheden op sportvelden e.d. uit te voeren. Hiervoor is de tractor uitgerust met gazonbanden. Om te voldoen aan de komende eisen op het gebied van verkeersveiligheid van tractoren is er ook gekozen voor luchtremmen.

Bas en Willem, bedankt voor het vertrouwen en heel succes met het verder uitbouwen van jullie prachtige bedrijf!


NH T7.210 AC afgeleverd aan JM van Vliet

Onlangs afgeleverd aan Loonbedrijf JM van Vliet, een T7.210 AC. De tractor uitgerust met een Herder slootreiniger. Heel veel werkplezier met deze mooie aanschaf!