Hazerswoude

NH T5.110 EC met FH/PTO en extra set cultuurwielen afgeleverd

Afgelopen dinsdag nog een mooie T5.110 EC afgeleverd. Een super complete tractor met FH/PTO en extra set cultuurwielen. De tractor gaat gebruikt worden voor verzorgingswerkzaamheden in de spruitenteelt.


Guttler frontpacker afgeleverd aan V.O.F. H en C Bos

Onlangs hebben we een Guttler frontpacker aan V.O.F. H en C Bos geleverd. Een zeer mooie machine waarbij de guttlerrol is bevestigd aan de kuhn rotoreg. En de packerwals aan de Guttler frontpacker is geplaatst. Heel veel werkplezier met deze aanschaf!


Vicon 904C schudder geleverd aan Van Der Neut

Afgelopen week hebben we vanuit Hazerswoude een getrokken Vicon 904C schudder geleverd aan Van Der Neut. Na enkele jaren positief gebruik van de Vicon Fanex hark is er weer gekozen voor het merk Vicon.

Bedankt voor de order en veel succes met jullie nieuwe aanwinst!


NH Boomer 35 afgeleverd aan Mts. Roos

Afgelopen week is er een Boomer 35 afgeleverd aan Mts. Roos uit Leimuiden. Het betrof een uitvoering met hydrostatische transmissie. Op verzoek van de klant is de tractor van extra hydraulische ventielen voorzien en zijn er banden en wielen gemonteerd die precies afgestemd zijn op de gewassen die door de maatschap geteeld worden. Op de foto Roy Roos die de tractor op kwam halen op onze vestiging te Hazerswoude.


Jonge NH T6.165EC afgeleverd aan MS Agri Dienstverlening

Afgelopen zaterdag hebben we vanuit Hazerswoude nog een mooie jonge gebruikte tractor afgeleverd. Het betrof een New Holland T6.165EC tractor, de tractor is door ons netjes in orde gemaakt en voorzien van luchtremmen en nieuwe banden. Op de foto Desi en Matthias Schoneveld van MS Agri Dienstverlening die de tractor in ontvangst nemen van Simon Voets. De tractor zal vooral ingezet worden voor werkzaamheden die MS Agri gaat uitvoeren voor veehouders en cultuur technische bedrijven. Hartelijk bedankt voor de order!