Hazerswoude

NH T4.65S afgeleverd bij Jack Hofstede

Afgelopen vrijdag hebben we een tractor afgeleverd bij Jack Hofstede. Het betreft een T4.65S tractor, dit is een handige niet al te grote tractor van 65 pk. De tractor zal voor allerlei werkzaamheden op het aannemers en verhuurbedrijf ingezet gaan worden. In eerste instantie was er vraag naar een jonge nette gebruikte tractor maar met de vernieuwde T4 serie tractoren rijd je nieuw voor de prijs van een jong gebruikte.

Alle New Holland machines zijn geel op het bedrijf maar daar is nu een mooie blauwe tractor bijgekomen!

Bedankt voor de mooie order en de plezierige samenwerking namens alle medewerkers van Voets.


Machines afgeleverd aan V.G. Materieel

Vorige week een aantal machines afgeleverd aan V.G. Materieel voor een project in het buitenland. Veel succes daar overzee en hartelijk dank voor de mooie order!


NH Boomer 25 met Sicma maaidek geleverd aan P. Vos

Afgelopen vrijdag hebben we een nieuwe New Holland Boomer 25 met Sicma maaidek afgeleverd aan P.Vos te Alphen aan den Rijn.

Bedankt voor de gunning en veel plezier met de nieuwe aanwinst.


VGM Gd5 afgeleverd aan Loonbedrijf Kalisvaart

Afgeleverd een VGM Gd5 aan Loonbedrijf Kalisvaart. Deze kieper past mooi bij de New Holland Boomer 54D die ze al in gebruik hadden. Wij wensen jullie veel plezier met deze aankoop.


Mac 16 Ultra oprijwagen afgeleverd bij Klaas Quartel

Deze  Mac 16  Ultra oprijwagen hebben wij mogen afleveren bij Klaas Quartel. Wij hopen dat jullie er een hoop veilige km’s mee mogen maken.

Wij wensen jullie veel plezier met deze aankoop.