Hazerswoude

NH T4.65 met voorlader en sleep afgeleverd aan Schieruiters

Afgelopen vrijdag hebben we bij Ponyclub de Schieruiters in Rotterdam een nieuwe New-Holland T4.65 met voorlader en nieuwe sleep afgeleverd. Een zeer compacte en soepele tractor met ruim zicht vanuit de stille cabine! Gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst! En nogmaals dank voor de mooie order!

Heeft u interesse in de inruil TN55D tractor met voorlader? Informeer bij onze verkoper Matthijs v.d. Dool 06-12316905


Boomer 20 afgeleverd aan Nibo Sierteelt

Afgelopen week hebben wij een nieuwe Boomer 20 compacttractor afgeleverd bij Nibo Sierteelt in Hazerswoude. Dit bedrijf, dat geleid wordt door Nico vd Bosch, is gespecialiseerd in siertakken en in de maand December is het hier heel druk om alle orders op tijd weg te krijgen. Maar er was toch even tijd om de nieuwe tractor in ontvangst te nemen. Er wordt al jaren een NH TC27 gebruikt en nu is daar de Boomer 20 bijgekomen. De tractor zal vooral ingezet worden voor transportwerkzaamheden tussen en op de verschillende kwekerij lokaties. Op de foto medewerker Gert Jaap die de tractor in ontvangst neemt. Nico bedankt voor het vertrouwen den de mooie order!


3 nieuwe machines afgeleverd aan Tacx Stables

Tacx Stables te Wassenaar heeft deze week 3 nieuwe machines in ontvangst genomen! Een luxe New-Holland T5.100EC tractor, een Giant kniklader en Ezgo elektrische golfcar!... Een vrachtauto vol! Mede door deze vernieuwing en uitbreiding is Tacx Stables nog interessanter voor hun klanten. Voets Tractoren & Werktuigen en Tacx Stables zijn beide vooruitstrevende bedrijven met veel potentie en daarom ook een goede samenwerking!

Heel hartelijk dank voor de orders! En geniet van de nieuwe aanwinst! Namens ons Voets team!


NH T7.210 PC afgeleverd aan Fred Looman

Bij Loonbedrijf Fred Looman in Oudewater hebben wij een schitterende New Holland T7.210 PC tractor mogen afleveren. Voorzien van onder andere fronthef/pto , omkeerbare vin, een op maat gemaakte zware ondertrekhaak, led verlichting, etc. Onze verkoper Anno Blonk overhandigd de sleutels aan Ineke Looman en chauffeur Joost Den Oudsten. Wij bedanken Fred en Ineke Looman voor de prettige samenwerking en wensen hen veel werkplezier met deze nieuwe krachtpatser op hun mooie bedrijf.


New Holland LM 7.35 verreiker afgeleverd bij Willem Kooter

Willem Kooter B.V. is gevestigd bij ons op het I.T.C. terrein in Hazerswoude en gespecialiseerd in de levering van stro aan b.v. maneges en bollentelers. Daarnaast voert het bedrijf ook de mest af bij maneges met speciale auto’s voorzien van afzetbakken en autolaadkraan. Om te kunnen voldoen aan de vraag naar stro wordt er zeer veel stro aangekocht in Frankrijk. Om al het werk rond te zetten, zitten er dagelijks 9 vrachtauto’s langs de weg in de Benelux en Frankrijk. De verreiker wordt gebruikt op het bedrijf voor de op en overslag van stro. Er is gekozen voor een mooie complete machine met PowerShift transmissie, Load Sensing hydrauliek, moderne FPT motor met SCR technologie, omkeerventilator voor stoffige omstandigheden enz. Kortom een prachtige machine! Natuurlijk bedanken we Willem en Marion voor de mooie order en wensen hen veel succes toe met de verder uitbouw van hun bedrijf!