Hazerswoude

Eurotrac shovel afleverd aan Thijs Kerkvliet

Onlangs hebben we deze eurotrac w10 shovel mogen afleveren aan Thijs Kerkvliet. Hij wordt ingezet om de werkzaamheden te verlichten bij zijn hoveniers projecten.

Wij wensen Thijs Kerkvliet veel plezier met deze aankoop.


NH T7.315 AC afgeleverd bij Gebr. Herbert

Afgelopen week hebben we een nieuwe tractor afgeleverd bij Gebr. Herbert in Zeewolde. Deze spruitentelers hebben, voor het zware werk in het voor en najaar, het New Holland vlaggenschip de T7.315 Auto Command aangeschaft. Compleet met GPS en een set ploegbanden is de tractor klaar om aan het werk te gaan!

Wij bedanken de gebroeders Jan en Ronald voor de aanschaf van deze “Blauwe Buffel” en het vertrouwen in New Holland en Voets!


NH Boomer 50 hst afgeleverd aan Leo van Noort

Deze week weer een new holland Boomer 50 hst mogen afleveren aan: Leo van Noort 

We wensen Leo veel plezier met deze aanschaf tijdens zijn werkzaamheden.


NH T5.105 DC afgeleverd aan van der Kraan en Spaan B.V.

Kortgeleden een NH T5.105 DC afgeleverd aan Loonbedrijf van der Kraan en Spaan B.V. In Leidschendam. De tractor wordt later nog voorzien van een fronthef en aftakas en gaat ingezet worden voor de rondebalen pers in de wegbermen en voor klepelmaaiwerk.

Op de foto Martin van der Kraan samen met onze werkplaatschef Cor Teeuwen.

Barbara en Martin hartelijk bedankt voor wederom een mooie order, veel succes met jullie loonbedrijf!


Bos KD 5004 afgeleverd aan S. den Hertog

Deze week nog een bijzondere machine afgeleverd bij loonbedrijf S. den Hertog te Benthuizen. Het was een Bos KD 5004 Kilverdozer voorzien van o.a. draaibare binnenschaal, pendelassen met 4 brede banden , automatische vetsmering en dubbele laserbesturing. De machine is direct ingezet om een perceel waar aardappelen gestaan hadden weer netjes vlak te maken.

Het is geweldig om deze machine aan het werk te zien!