Hazerswoude

Boomer 25 met toebehoren afgeleverd

Afgelopen woensdag in Reeuwijk nog een mooie Boomer 25 met toebehoren afgeleverd voor gebruik op eigen terrein. Hartelijk bedankt voor de mooie order!


Dewulf-Miedema machines geleverd aan Van Eeden Petersman

Dewulf-Miedema machines afgeleverd aan Maatschap van Eeden Petersman te Benthuizen!

Afgelopen week hebben we een MH 241 stortbak met presentatieband en rollenreiniger met smartpin samen met een MB 33 kistenvuller afgeleverd. De maatschap staat weer helemaal gesteld voor de komende aardappeloogst. Hartelijk bedankt voor de mooie order en voor het vertrouwen!


Votex RML 151 afgeleverd aan Willem Hofman

Recent afgeleverd aan Willem Hofman in Moordrecht: Een Votex RML 151 front klepelmaaier.

De klepelmaaier gaat in combinatie gebruikt worden met de al eerder aangeschafte New Holland Boomer 50 & Votex arm klepelmaaier aan de achterzijde.

Willem, wederom bedankt voor het vertrouwen & veel succes met deze prachtige combinatie!


2 NH T7.190 RC afgeleverd bij Reijm Nieuwerkerk

Afgelopen zaterdag hebben we bij Reijm Nieuwerkerk twee New Holland T7.190 Range Command afgeleverd.

Na 10.000uur werkplezier werden beide T6030 ingeruild voor twee nieuwe New Holland T7. De tractoren zullen voornamelijk worden ingezet voor het transportwerk. Om dit werk op een veilige manier te doen is er gekozen voor om de tractoren van Safety bumper te voorzien.

Allen bedankt en veel succes met de nieuwe machines!


NH Boomer 50 afgeleverd aan de politie

Afgelopen week hebben wij aan de Landelijke Politie eenheid een Boomer 50 afgeleverd. Deze tractor is uitgerust met een voorlader en Kemp balenklem en om snel manoeuvreren mogelijk te maken is er gekozen voor een hydrostatische versnellingsbak. De tractor gaat ingezet worden op een manege van de bereden politie. We zijn blij dat steeds meer afdelingen van de politie in Nederland kiezen voor blauw!