Hazerswoude

NH T5.140 AC afgeleverd aan Loonbedrijf J. Glijnis

Nog een mooie aflevering deze week! Wij hebben een NH T5.140 Auto Command afgeleverd aan Loonbedrijf J. Glijnis te Zoetermeer. Er is gekozen voor een compacte tractor met veel vermogen door dit bedrijf dat vooral werkzaam is in het groenonderhoud en cultuur technisch werk. De T5 Auto Command is naast compact ook een hele complete en luxueuze tractor met een Vario transmissie, geveerde vooras , geveerde cabine, fronthef en aftakas enz. Ook de groene bedrijfskleur geeft de tractor een prachtige uitstraling!

Op de foto overhandigd neemt Marcel Glijnis de tractor in ontvangst van onze verkoper Timon Schorel.


T6.180 AC Blue Power afgeleverd bij Schep Holsteins Holland B.V.

In samenwerking met Bos Mechanisatie in Stolwijk, ons steunpunt in de Krimpenerwaard hebben we een nieuwe tractor afgeleverd bij Schep Holsteins Holland B.V. Er is gekozen voor een T6.180 Auto Command tractor in Blue Power uitvoering met heel veel opties. Het is een hele stoere tractor geworden zoals jullie kunnen zien op de foto, een aanwinst voor de Krimpenerwaard!


Drietal NH TD5.115 afgeleverd bij Baas B.V.

Zeer binnenkort gaan wij nog een mooie order uitleveren. Het betreft een drietal TD5.115 tractoren, deze zijn op verzoek van de klant in bedrijfsleur gespoten. De tractoren zullen ingezet gaan worden voor allerhande werkzaamheden op een aannemingsbedrijf. Ook een veegmachine was onderdeel van de order. Wij wensen Baas B.V. uit Capelle a/d IJssel veel succes met deze mooie uitbreiding van het machinepark!


NH Boomer 35 afgeleverd bij fam. v.d. Heiden

Kortgeleden hebben wij bij de Familie v.d. Heiden uit Stolwijk een nieuwe Boomer 35 Hydrostaat afgeleverd, deze was ter vervanging van de TC21 die daar vele jaren naar volle tevredenheid dienst gedaan heeft. Het was nu tijd voor een iets groter model. Bedankt voor de mooie order!


NH minigraafmachine afgeleverd aan Karens

Afgelopen vrijdagmiddag hebben we nog een mooie machine afgeleverd aan Hoveniersbedrijf Karens te Hazerswoude. Het was een New Holland minigraafmachine van het type E18C, deze kraan heeft een uitschuifbare onderwagen voor extra stabiliteit en was naast het bestaande set bakken ook uitgerust met een sorteergrijper. We konden uit voorraad leveren zodat er snel geschakeld kon worden. Met deze investering staat Hoveniersbedrijf Karens gesteld voor de toekomst!

Jaap, heel hartelijk bedankt voor het vertrouwen en heel veel succes met je bedrijf!