Hazerswoude

NH T6.175EC tractor afgeleverd aan Den Boer

Afgelopen dinsdag hebben we een NH T6.175EC tractor afgeleverd in Krimpen a/d IJssel. Den Boer Groenprojecten heeft er een mooie tractor bijgekocht. De tractor zal voor allerhande werkzaamheden ingezet worden op het bedrijf dat veel groenwerkzaamheden verricht in groot Rotterdam en omstreken. Op de foto directeur/eigenaar Jan den Boer samen met onze verkoper Anno Blonk die de sleutels overhandigd. De tractor zal binnenkort in de oranje bedrijfskleur rondrijden in de regio.

Wij bedanken Den Boer Groenprojecten voor de mooie order!


T7.270 AC Blue Power afgeleverd aan Loonbedrijf Roeling

Onlangs een prachtig mooie New Holland T7.270 AC Blue Power afgeleverd aan Loonbedrijf Roeling te Leidschendam. De tractor is voorzien van alle denkbare opties. Op de foto Sjaak Vogels die al jaren werkzaam is bij het loonbedrijf en een enthousiaste NH rijder is. We wensen Sjaak veel plezier met deze prachtige tractor en bedanken Loonbedrijf Roeling voor de aankoop en het vertrouwen in ons bedrijf!


NH T4.95SS afgeleverd aan Lex van Wijk

Recent bij Hoveniersbedrijf Lex van Wijk in Zoetermeer deze schitterende New Holland T4.95SS tractor mogen afleveren. Onze verkoper Anno Blonk (links op de foto) mocht de sleutels overhandigen aan de eigenaar van dit mooie bedrijf, de heer Lex van Wijk. 

Dit bedrijf dat al meer dan 30 jaar een begrip is in de aanleg en onderhoud van tuinen [ van klein tot groot ] gaat de tractor inzetten voor alle voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijf.

Namens alle medewerkers van Voets bedankt voor het vertrouwen en veel succes met deze aanwinst.


DEMO NH T7.245 AC geen DEMO meer bij v/d Neut

Bij maatschap v/d Neut hebben wij officieel de sleutel mogen overhandigen van de New Holland T7.245 AC tractor in de Bleu Power kleuren.
Na een zeer geslaagde demo, [ NEW HOLLAND actie bij aanschaf van een grootpakpers krijgt u er een tractor voor 250 uur gratis bij, met de mogelijkheid tot overname ]

Dit laaste is gebeurd naar tevredenheid van beide kanten, en de demo stickers zijn inmiddels verwijderd.

Wij feliciteren de familie v/d Neut met deze schitterende aanwinst, en wensen hen veel werkplezier toe.


NH TD3.50 afgeleverd aan Manege Xenophon

Onlangs hebben wij een nieuwe New Holland TD3.50 geleverd aan Manege Xenophon in Hazerswoude Rijndijk. De nieuwe tractor kwam ter vervanging van de Ford 3000 en John Deere 2020. Later deze week zullen we ook een 4 meter hydraulisch opklapbare Jako weidesleep afleveren.

Bedankt voor het vertrouwen en de opdracht namens het gehele Voets team!