Hazerswoude

NH W170D wiellader afgeleverd aan Dijkshoorn Materieel

Afgelopen vrijdag hebben wij een New Holland W170D wiellader afgeleverd aan Dijkshoorn Materieel B.V. te Bleiswijk.

De machine zal ingezet worden voor werkzaamheden in de grote composteringshal van het bedrijf en hiervoor is de machine voorzien van een Long Reach laadarm i.c.m. een hoogkipbak. Tevens is er een automatisch smeersysteem en een Fresh Filter opgebouwd voor een optimaal cabineklimaat bij saneringswerkzaamheden.

Na een uitgebreide testperiode is heel bewust voor deze machine gekozen met bijbehorende service van een bedrijf uit de buurt.

Wij bedanken Arwin en Matthijs voor de order en wensen hen succes met alle bedrijven die onder de Dijkshoorn Groep vallen.


3 nieuwe tractoren voor Loonbedrijf J.M. van Vliet

Gisteren hebben wij een hele mooie aflevering gehad bij Loonbedrijf J.M. van Vliet in Ter Aar. De zeer grote vloot New Holland tractoren is aangevuld met een 3 tal nieuwe exemplaren t.w. een T7.210 Power Command tractor en twee T5.105 Dual Command tractoren. De tractoren staan opgesteld voor de nieuwe werkplaats van het loonbedrijf en 3 generaties van Vliet waren aanwezig om de sleutels in ontvangst te nemen van onze verkoper Anno Blonk.

We hebben respect voor deze goed geleide onderneming, van Vliet is een van de grootste loonbedrijven van ons land en tijdens de rondleiding viel op dat alles strak georganiseerd is en het materiaal waarmee gewerkt wordt in topconditie verkeerd.

Ook waren we onder de indruk van de nieuwe werkplaats  waarin het gehele machinepark door de eigen servicedienst onderhouden wordt.

Heren Van Vliet, bedankt voor de mooie order en de plezierige samenwerking!


NH T7.260AC afgeleverd aan Vema B.V.

Vorige week hebben we een nieuwe New Holland T7.260AC tractor afgeleverd aan Vema B.V. te Schiedam. Deze tractor zal voornamelijk ingezet gaan worden voor het kipperwerk.

Nogmaals hartelijk dank voor de mooie order Peter!! En veel succes met de nieuwe krachtpatser!


NH T7.220 AC afgeleverd aan Jansen

Een jong gebruikte New Holland T7.220 AC tractor afgeleverd aan akkerbouw/ loonbedrijf Jansen uit Zevenhoven.

 

Marcel en zijn zoon Lars krijgen uit handen van onze verkoper Anno Blonk de sleutels overhandigd.

Wij bedanken de familie Jansen voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met deze krachtpatser.


NH T6.175 AC afgeleverd aan Ton Vollebregt

Recent hebben wij een schitterende New Holland T6.175 AC tractor afgeleverd. Deze tractor is voorzien van vele opties, onder andere een Mailleux voorlader, Zuidberg fronthef / pto, extra hydrauliek functies, enz. Ook is de gehele combinatie in de Blue-Power kleuren gespoten, met bijpassende stickersets en verchroomde uitlaatbescherming.

Onze werkplaats chef Cor Teeuwen overhandigd de sleutels aan de trotse eigenaar Ton Vollebregt.

Wij bedanken Ton en Riet voor deze mooie opdracht en het in ons gestelde vertrouwen.