Hazerswoude

NH minigraafmachine afgeleverd aan Karens

Afgelopen vrijdagmiddag hebben we nog een mooie machine afgeleverd aan Hoveniersbedrijf Karens te Hazerswoude. Het was een New Holland minigraafmachine van het type E18C, deze kraan heeft een uitschuifbare onderwagen voor extra stabiliteit en was naast het bestaande set bakken ook uitgerust met een sorteergrijper. We konden uit voorraad leveren zodat er snel geschakeld kon worden. Met deze investering staat Hoveniersbedrijf Karens gesteld voor de toekomst!

Jaap, heel hartelijk bedankt voor het vertrouwen en heel veel succes met je bedrijf!


NH T5.85 DC afgeleverd aan Dekkers Grondwerk

Dekkers Grondwerk uit Naaldwijk werkt vanaf nu met een mooie New Holland tractor. Er is gekozen voor de T5.85 Dual Command, deze 85 ok tractor zal ingezet gaan worden voor allerhande werkzaamheden.

Wij wensen Martijn en zijn vader veel succes met het bedrijf en danken hun voor de mooie order!


Eurotrac shovel afleverd aan Thijs Kerkvliet

Onlangs hebben we deze eurotrac w10 shovel mogen afleveren aan Thijs Kerkvliet. Hij wordt ingezet om de werkzaamheden te verlichten bij zijn hoveniers projecten.

Wij wensen Thijs Kerkvliet veel plezier met deze aankoop.


NH Boomer 50 hst afgeleverd aan Leo van Noort

Deze week weer een new holland Boomer 50 hst mogen afleveren aan: Leo van Noort 

We wensen Leo veel plezier met deze aanschaf tijdens zijn werkzaamheden.


NH T7.315 AC afgeleverd bij Gebr. Herbert

Afgelopen week hebben we een nieuwe tractor afgeleverd bij Gebr. Herbert in Zeewolde. Deze spruitentelers hebben, voor het zware werk in het voor en najaar, het New Holland vlaggenschip de T7.315 Auto Command aangeschaft. Compleet met GPS en een set ploegbanden is de tractor klaar om aan het werk te gaan!

Wij bedanken de gebroeders Jan en Ronald voor de aanschaf van deze “Blauwe Buffel” en het vertrouwen in New Holland en Voets!