Hazerswoude

NH T4.100F afgeleverd aan Het Groene Hart

Recent afgeleverd bij Het Groene Hart Ter Aar, deze schitterende New Holland T4.100F tractor. Welke zal worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijf.
Wij bedanken Dietert weer voor deze mooie opdracht en wensen hem veel werkplezier met deze aanwinst.


NH LM 6.35 verreiker afgeleverd aan Fa. J. L. van Zoest

Afgelopen vrijdagmiddag hebben we een New Holland LM 6.35 verreiker afgeleverd aan Fa. J. L. van Zoest uit Reeuwijk.

Op de foto, Theo van Zoest die de machine bij ons op kwam halen.

Vrijdagavond is de machine officieel in bedrijf genomen nadat deze “gedoopt” was op het bedrijf.

Tezamen met familie en vrienden waren we uitgenodigd en werden we rondgeleid over de boerderij en konden we de nieuwe stal zien die afgelopen jaar in bedrijf genomen was en andere kortgeleden aangeschafte machines.

Daarna is de verreiker “natgemaakt”.

Peter en Theo van Zoest zijn gepassioneerde jonge veehouders die proberen hun koeien optimaal te laten presteren door en optimale samenstelling van het voerrantsoen en daarbij het dierenwelzijn niet uit het oog verliezen.

We bedanken jullie voor de mooie order en de plezierige samenwerking en wensen jullie veel succes met het verder uitbouwen van jullie bedrijf.


NH T3030 en Kenco MD 5 dumper afgeleverd aan Hofstede

Vandaag bij loonbedrijf Hofstede deze schitterende combinatie mogen afleveren. Een New Holland T3030 tractor vol opties, fronthef / pto , extra hydrauliek voorop, gazonbanden, etc, met daarachter een Kenco MD 5 dumper. Ook deze is vol opties, schommel tandem, geremd, hydraulische achterklep, led-verlichting , etc.

Wij bedanken Hans Hofstede voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem veel werkplezier met deze mooie combi!


2 Beco kipwagens afgeleverd bij L. Zegwaard Agro

Afgelopen week hebben wij 2 nieuwe Beco kipwagens afgeleverd bij L. Zegwaard Agro te Hazerswoude. De kipwagens zijn uitgerust met o.a. speciale banden en gedwongen besturing. Met deze kippers staat Lennard gesteld voor de toekomst en wij hopen dat hij met deze wagens nog vele goede oogsten mag binnenhalen. Op de foto een enthousiaste Lennard, wij danken hem, en Ewoud natuurlijk, voor de mooie order!


NH Boomer 25 afgeleverd aan familie van Egmond

Kortgeleden hebben we in Koudekerk a/d Rijn een Boomer 25 afgeleverd. Deze gaat gebruikt worden om in en om de prachtig gerestaureerde oude boerderij. De aangelegde paardenbakken kunnen nu met een weidesleep vlak gehouden worden en het gras in de boomgaard kan kort gehouden worden met het meegeleverde cirkelmaaidek.

Op de foto een blijde familie van Egmond en wij bedanken Elly heel hartelijk voor de mooie order!