Hazerswoude

Gebruikte NH TL90A afgeleverd bij fam Oliehoek

Kortgeleden hebben wij een mooie gebruikte TL90A tractor met voorlader afgeleverd bij Zorgboerderij Oliehoek te Wassenaar. Deze zorgboerderij vangt dagelijks tussen de 15 tot 20 personen op die hier allerhande werkzaamheden verrichten. Daarnaast worden er Lakenvelder koeien gehouden voor het vlees en de fokkerij. De familie Oliehoek is al jaren klant van ons bedrijf in Hazerswoude en wij willen Gerard en Sandra van harte bedanken voor de order!


Jong gebruikte NH TD5.65afgeleverd aan van Schie

Deze week hebben we een jonge gebruikte tractor afgeleverd aan veehouderijbedrijf van Schie in Warmond. Na opbouw van een paar opties die de klant wenste, was de tractor gebruiksklaar om direct ingezet te worden voor maaiwerkzaamheden. Het model TD5.65 is een mooie compacte en eenvoudige tractor die perfect geschikt is voor de veehouderij. Op de foto Kees van Schie die samen met zijn zoon de tractor op ons bedrijf in Hazerswoude op kwam halen.


NH T5.75 DC afgeleverd aan fam. van Schie

Onlangs af mogen leveren aan familie van Schie. Een schitterende NH T5.75 DC om de werkzaamheden op de boerderij en in het loonwerk op te pakken.
We wensen familie van Schie veel plezier met deze aankoop.


NH T7.230AC afgeleverd bij loonbedrijf Warmerdam

We hebben korte tijd geleden nog een T7.230AC tractor afgeleverd bij loonbedrijf Warmerdam in Koudekerk a/d Rijn. De aflevering was nog niet vastgelegd op de foto omdat de tractor direct ingezet moest worden, daarom een aktiefilmpje waarin de nieuwe tractor samen met de reeds aanwezige T7.250AC tractor aan het inkuilen in. Leuk detail is dat er bij het afleveringsklaar maken van de tractorgeholpen is door Mark Warmerdam (zoon van), die op dat moment stage liep op ons bedrijf.

Jeffrey en Chantal bedankt voor het vertrouwen en veel succes met jullie mooie  loonbedrijf!!


Boomer 25 met toebehoren afgeleverd

Afgelopen woensdag in Reeuwijk nog een mooie Boomer 25 met toebehoren afgeleverd voor gebruik op eigen terrein. Hartelijk bedankt voor de mooie order!