Nieuws

New Holland introduceert de FieldMate

New Holland introduceert de FieldMate: de nieuwe sensor voor gewas en bodem!

Interesse? Informeer ernaar bij onze verkopers!


Nu al bij Voets de Husqvarna Rider Collect RC 318T frontmaaier met opvang – model 2018

Nu al bij ons in de showroom! 

De nieuwe Husqvarna Rider RC318 T Collect met opvang! Compleet nieuw vangsysteem door middel van een vijzel (ACTech) waardoor verstoppen bijna onmogelijk is en de opvangbak 3x voller wordt geperst dan met een conventioneel systeem.

  • Handige start zonder choke (Turn Key Ready – Briggs&Stratton)
  • De vangbak is gemakkelijk dmv drukknop te legen
  • Het maaidek kun je in service-positie zetten voor service en reinigen
  • Je kunt de Rider makkelijk omzetten van vangen naar mulchen door de elektrische vijzel uit te zetten

Oogst binnenhalen in Litouwen

In Litouwen is de afgelopen weken ook de oogst binnengehaald. De onderstaande foto’s ontvingen wij van onze klant Arie Verburg, die rondom Kaunas de afgelopen week heel veel stro geperst heeft en deze mooie plaatjes willen wij jullie niet onthouden. Arie en Simon, bedankt voor de foto’s en veel succes nog met de laatste hectares!


T7.165S DEMO tractor

Wij beschikken vanaf heden over een T7.165S DEMO tractor. Dit model is een uiterst scherp geprijsde T7 SWB tractor voorzien van een 6-traps Powershift. Wij hebben de tractor t.o.v. het geadverteerde model iets luxer uitgerust met o.a. geveerde vooras, 4 regelventielen e.d. Hierdoor is er een prachtige tractor ontstaan uitermate geschikt voor de veehouderij, akkerbouw en loonbedrijven.

Als uw interesse gewekt is kunt u contact opnemen met onze verkopers, zij kunnen u ook alles vertellen over de gunstige financieringsmogelijkheden.


Uniek op het Plantarium in Boskoop!

Uniek op het Plantarium in Boskoop: een accu aangedreven snoeimachine! Vandaag en morgen kunt u deze snoeimachine nog bij Voets komen bewonderen tijdens het Plantarium.