Nieuws

Ringsteken voor oude tractoren op de jaarmarkt in Hazerswoude

Afgelopen zaterdag hebben we als bedrijf meegedaan met het ringsteken voor oude tractoren op de jaarmarkt in Hazerswoude. We hebben gereden met een groot gedeelte van de tractoren uit onze verzameling. We stalen de show met onze 1000 serie tractoren t.w. Ford 3000, 4000, 5000, 7000 en een County 1124. Vanuit Middenmeer werd daar nog een Fiat 300 aan toegevoegd. Alle teams hebben enorm hun best gedaan maar we vielen helaas niet in de prijzen.


T9.565AC kniktractor bij Voets Middenmeer

Op dit moment zijn we een hele speciale tractor aan het klaarmaken in Middenmeer. Het is een T9.565AC kniktractor. Deze zal in de komende weken gebruikt worden voor de “Landbouwmchanisatie Zomertoer” die georganiseerd wordt door Agrimedia. Twee jounalisten zullen in de periode van 28 Mei tot 2 Juni een trip maken door de noordelijke provincies en schrijven over hun belevenissen tijdens deze tour. Overnachten doen ze ook op de tractor in de tent die gemonteerd is achter de cabine. Het wordt vast een bijzondere reis met een dergelijke imposante tractor!


Verkopers op training in Frankrijk

Afgelopen dagen zijn onze verkopers  getraind in Frankrijk bij New Holland. Er was in de Provence op een locatie met o.a. een racecircuit een uitgebreide training opgezet waarbij ze in theorie maar ook in de praktijk werden bijgeschoold. Ook is er uitgebreid stilgestaan bij de nieuwe Dynamic  Command transmissie die vanaf heden leverbaar is in de T6 serie. Het was ook mogelijk om deze transmissie in de praktijk te testen. We verwachten heel veel van deze tractor zeker ook vanwege de test die uitgevoerd werd door het blad Trekker en waarin deze tractor er uit kwam als uiterst zuinig en efficiënt.


Voets Middenmeer 20 jaar!

31 maart is het 20 jaar geleden dat ons bedrijf uitgebreid werd met een vestiging te Middenmeer. Destijds een grote stap, maar door deze schaalvergroting hebben we de Voets bedrijven uit kunnen bouwen tot een solide onderneming met een mooie klantenkring!

Daar hebben alle collega's van Voets, op alle drie de vestigingen, een heerlijk stukje taart op gegeten!


Voets al 85 jaar een begrip in Hazerswoude!

De afgelopen 85 jaar in vogelvlucht.

Met dank aan de maker van deze film, Bas Voets.