Nieuws

Husqvarna test- en diagnosebank

Zoals u ziet wordt er bij het uitvoeren van het winteronderhoud optimaal gebruik gemaakt van onze nieuwe Husqvarna test- en diagnosebank. Hierdoor kunnen we op een efficiënte wijze eventuele storingen aan uw automower uitlezen en verhelpen.

Tot en met 31 maart kunt u nog profiteren van onze winterbeurtactie en kunt u uw tuinmachines voordelig laten onderhouden. Meld u vandaag nog aan op hans@voets.nl


Boomer 35 Hydrostaat met een buitenwerkse breedte van 1 meter

Onlangs hebben wij op speciaal verzoek voor de klant ontwikkeld: een Boomer 35 Hydrostaat met een buitenwerkse breedte van 1 meter. Deze trekker is ideaal voor boomkwekers, fruittelers & andere klanten die toch veel pk’s willen combineren met een smalle trekker. Deze trekker heeft een 4-cilinder 38pk motor.

Informeer bij onze verkopers voor meer informatie.


Voets Tractoren en Werktuigen BV Professionel Huqvarna dealer

Sinds afgelopen week is Voets Tractoren en Werktuigen BV naast erkende Husqvarna dealer en Husqvarna Automower Specialist ook Professional Husqvarna dealer. Op de foto neemt Peter Verheij het daar bij behorende wandbord in ontvangst van Husqvarna sales zone manager Richard van Kolck. Dit gaat een plaats krijgen in onze showroom.

Als professional dealer van Husqvarna helpen wij u om uw bedrijf te laten groeien.

Wij staan klaar met professionele apparatuur, services en op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf om u vooruit te helpen, uw productiviteit te maximaliseren en uw zorgen te minimaliseren. Of u nu bezorgd bent over de samenstelling van uw machinepark, de onderhoudsstrategie, de inzet van het team, de financiering van apparatuur of andere kwesties van dien aard: Voets Tractoren en Werktuigen BV helpt u bij het vinden van oplossingen voor uw uitdagingen. Voor hulp bij het vinden van het juiste product kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen een complete demonstratie verzorgen, zodat u en uw team de producten goed kunnen evalueren.

Ook onderhouden en repareren wij uw Husqvarna machines. Wij gebruiken originele Husqvarna-onderdelen, smeermiddelen en accessoires en geven adequate service en reparaties.

Laten we samen uw bedrijf groter maken!


Met droefheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze oud-directeur/eigenaar

Maarten Voets

Wij denken met respect en warmte terug aan zijn grote inzet en betrokkenheid als bestuurder van onze onderneming.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw Anny en de overige familie.


Dewulf aardappelrooiers

Onlangs hebben we een aantal van de nieuw in bedrijf gestelde Dewulf aardappelrooiers opgezocht: de zelfrijdende 4-rijige Dewulf Kwatro en de 2-rijige Dewulf R3060. Wat een geweldige capaciteit van deze “rode reuzen”! Dit jaar hebben wij vijf nieuwe rooiers af mogen leveren aan diverse klanten. Allen bedankt voor het maken van de keuze voor Dewulf en Voets.