Nieuws

Paasvee in Schagen

Voets was ook dit jaar weer present op de Paasvee te Schagen.


Voets Tractoren en Werktuigen B.V., Premium Dealer van New Holland

Onlangs hebben wij de hoogste mogelijke status in het Top Partner programma van New Holland behaald.

De service- en salesafdelingen zijn beoordeeld op organisatie, deskundigheid, klantgerichtheid en professionaliteit.

Door de inzet van alle medewerkers voldoen wij aan de hoogste  eisen en kunnen wij ons vanaf heden “Premium Dealer New Holland” noemen.

Wij zijn er trots op dat we deze status behaald hebben en hiermede wordt nogmaals benadrukt dat wij een professionele partner voor u als (toekomstige) klant zijn.


SKL keurmeester diploma voor Rik-Jan Meiderwijk

Vanaf dit jaar is er de wettelijke verplichting dat alle motorvatspuiten van drie jaar en ouder periodiek gekeurd dienen te worden.

Sinds enkele jaren zijn wij erkend SKL keuringstation voor motorvatspuiten en zijn wij druk om alle motorvatspuiten tijdig gekeurd te krijgen.
Door het grote aanbod van deze SKl keuringen hebben wij naast onze bestaande keurmeester Rien v.d. Wel ook Rik-Jan Meiderwijk opgeleid als erkend keurmeester motorvatspuiten,
hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn.
Wij feliciteren Rik-Jan met zijn behaalde diploma.
Wilt u meer informatie over deze keuringen, neem vrijblijvend contact op met Hans In’t Veen, tel 0172-235904.


Een prachtige order van in totaal acht machines hebben wij mogen ontvangen van BaanStede!

Een prachtige order van in totaal acht machines hebben wij mogen ontvangen van BaanStede!
BaanStede is de sociale werkvoorziening van Zaanstreek-Waterland, onder andere actief in de groen sector. Voor verschillende gemeentes in de provincie Noord-Holland voeren zij het maaiwerk van sportvelden en openbare plantsoenen uit. Daarnaast doen zij ook veel snoeiwerk. Deze werkzaamheden gaan ze in de toekomst uitvoeren met de speciaal aan de voorzijde gemonteerde maai-arm van MC Connel.
Na een uitvoerig traject hebben zij ervoor gekozen om vijf Ransomes MP493 cirkelmaaiers, een Ransomes MP 495 Kooimaaier, een New Holland 45d en een Mc Connel PA3430 arm maaier te bestellen.

Bij deze willen we BaanStede bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.


Nieuwe Website VOETS.NL is een feit!

Trots zijn wij op het feit dat wij zo aan het begin van 2016 onze nieuwe website kunnen lanceren. Met deze site hopen wij u beter van dienst te kunnen zijn. Het is de bedoeling dat we u met deze nieuwe site een goed overzicht geven waar Voets voor staat, wat we kunnen en wat we voor u kunnen betekenen. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat u net als voorheen altijd contact met ons op kunt nemen, zodat we u persoonlijk te woord staan.