Nieuws

Voets is de Votex specialist van midden Nederland!

Bent u op zoek naar een klepelmaaier voor het komende seizoen? Wij hebben machines genoeg op voorraad om u (bijna) altijd uit voorraad te kunnen leveren. Voets is de Votex specialist van midden Nederland!


Nu bij ons in de showroom: Volledig nieuwe range compact hogedrukreinigers

Nu bij ons in de showroom: Volledig nieuwe range compact hogedrukreinigers

De ontwikkeling bij Karcher staat nooit stil, de developers hebben de compact range hogedrukreinigers daarom volledig vernieuwd. 
De nieuwe modellen hebben een eigentijds design, vertrouwd hoge kwaliteit en kennen tal van verbeteringen zoals een verbeterde slangopberging, gebruik in zowel horizontale als verticale positie en verhoogde wendbaarheid.

Aanbieding

U ontvangt 10% korting bij aankoop van een compact hogedrukreiniger of stofzuiger (Actie loopt tot 31 maart 2019)! Tevens maakt u tijdens de actieperiode kans op een Karcher WV2 Premium Plus Yellow ruitenreiniger t.w.v. € 74,95 incl. btw


Husqvarna test- en diagnosebank

Zoals u ziet wordt er bij het uitvoeren van het winteronderhoud optimaal gebruik gemaakt van onze nieuwe Husqvarna test- en diagnosebank. Hierdoor kunnen we op een efficiënte wijze eventuele storingen aan uw automower uitlezen en verhelpen.

Tot en met 31 maart kunt u nog profiteren van onze winterbeurtactie en kunt u uw tuinmachines voordelig laten onderhouden. Meld u vandaag nog aan op hans@voets.nl


Voets Tractoren en Werktuigen BV Professionel Huqvarna dealer

Sinds afgelopen week is Voets Tractoren en Werktuigen BV naast erkende Husqvarna dealer en Husqvarna Automower Specialist ook Professional Husqvarna dealer. Op de foto neemt Peter Verheij het daar bij behorende wandbord in ontvangst van Husqvarna sales zone manager Richard van Kolck. Dit gaat een plaats krijgen in onze showroom.

Als professional dealer van Husqvarna helpen wij u om uw bedrijf te laten groeien.

Wij staan klaar met professionele apparatuur, services en op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf om u vooruit te helpen, uw productiviteit te maximaliseren en uw zorgen te minimaliseren. Of u nu bezorgd bent over de samenstelling van uw machinepark, de onderhoudsstrategie, de inzet van het team, de financiering van apparatuur of andere kwesties van dien aard: Voets Tractoren en Werktuigen BV helpt u bij het vinden van oplossingen voor uw uitdagingen. Voor hulp bij het vinden van het juiste product kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen een complete demonstratie verzorgen, zodat u en uw team de producten goed kunnen evalueren.

Ook onderhouden en repareren wij uw Husqvarna machines. Wij gebruiken originele Husqvarna-onderdelen, smeermiddelen en accessoires en geven adequate service en reparaties.

Laten we samen uw bedrijf groter maken!


Boomer 35 Hydrostaat met een buitenwerkse breedte van 1 meter

Onlangs hebben wij op speciaal verzoek voor de klant ontwikkeld: een Boomer 35 Hydrostaat met een buitenwerkse breedte van 1 meter. Deze trekker is ideaal voor boomkwekers, fruittelers & andere klanten die toch veel pk’s willen combineren met een smalle trekker. Deze trekker heeft een 4-cilinder 38pk motor.

Informeer bij onze verkopers voor meer informatie.