Nieuws

Peter Verheij 25 jaar in dienst bij Voets

Vandaag was Peter Verheij 25 jaar bij ons in dienst.  Om dit te vieren was zijn kantoor versierd met slingers en ballonnen en er was koek bij de koffie.

Ook zijn vrouw Jolanda en zijn kinderen Eline en Laurens kwamen langs om dit (uiteraard op 1.5 mtr.)  te vieren.

Peter, van harte gefeliciteerd met dit jubileum en wij zullen hieraan, zoals gebruikelijk is bij ons bedrijf, tijdens de jaarlijkse uitgaansdag meer aandacht besteden.


Nieuwe oplegger in gebruik!

Afgelopen week is onze nieuwe oplegger in gebruik genomen.

De oplegger is geheel op maat gebouwd bij Lintrailers in Venlo en is  o.a. voorzien van  twee stuurassen, elektrische lier en heftafels in de laadvoer.

Door deze heftafels  kan de laadbakhoogte gereduceerd worden tot 50 cm vanaf de grond. Zo kunnen we de steeds groter wordende tractoren en machines blijven vervoeren binnen de gestelde max. hoogte.

Wij wensen onze chauffeur Teun veel plezierige en veilige kilometers met deze mooie oplegger.


Voets gaat (moet) stoppen met verkoop van Lemken machines

Afgelopen week hebben wij te horen gekregen dat het Lemken dealerschap gaat stoppen per 31 december 2019.

Men heeft ervoor gekozen alleen verder te gaan met dealers die Lemken werktuigen exclusief in het leveringsprogramma hebben. Dit is bij ons als New Holland dealer niet het geval omdat NH “full liner” is, d.w.z. diverse werktuigen in het leveringsprogramma heeft. Ook de verkoop van Vicon/Kverneland machines conflicteert met het Lemken programma.

Voor Lemken was dit lange tijd geen probleem maar door gewijzigde inzichten bij de bedrijfsleiding reden om deze maatregel te nemen, ondanks dat men geen klachten had over de verkoopresultaten en serviceverlening van ons bedrijf. Wij vinden dit heel jammer omdat we vele jaren op zeer plezierige wijze met Lemken hebben samengewerkt en zij beschikken over kwalitatief hoogstaande landbouwwerktuigen.

Wij gaan ons hierdoor volledig richten op de verkoop van het grondbewerkingsprogramma van Kverneland aangevuld met New Holland (Kongskilde/Howard) vanuit al onze vestigingen.

Natuurlijk kunt u op ons blijven rekenen met de service die u van ons gewend bent op het gebied van onderdelen voor en service aan uw Lemken machine.


Mooie verkoopresultaten Votex

Op de New Holland Legendary Days afgelopen week in Biddinghuizen, waar ook Votex een stand had, hebben we een mooi cadeau ontvangen van deze voor ons belangrijke leverancier. Dit werd uitgereikt vanwege de mooie verkoopresultaten die we dit jaar behaald hebben met de verkoop van klepelmaaiers.

Op de foto Teus van Ekeren die het cadeau in ontvangst heeft genomen namens ons bedrijf.

Ondanks dat we goed verkocht hebben kunnen we bijna alle modellen Jumbo, 02, 07 en Maximus uit voorraad aan u leveren!

 

Voets, het adres voor Votex klepelmaaiers, zuigwagens en bladblazers!


Voets is de Votex specialist van midden Nederland!

Bent u op zoek naar een klepelmaaier voor het komende seizoen? Wij hebben machines genoeg op voorraad om u (bijna) altijd uit voorraad te kunnen leveren. Voets is de Votex specialist van midden Nederland!